Nažalost, urinarna inkontinencija je i dalje TABU tema današnjice. Izbjegavate li određene aktivnosti, pijete manje tekućine kako biste spriječili neželjene situacije? Idete li češće na toalet?

S navedenim problemom ne morate VIŠE živjeti, već potražite stručnu pomoć.

Ranije nismo imali puno mogućnosti za poboljšanje intimnih problema žena koji se javljaju nakon poroda ili zbog starenja.

Sada, s novim tehnologijama koje su na raspolaganju, žene imaju više mogućnosti za rješavanje nelagoda kao što su inkontinecija, smanjena ugoda tijekom intimnih odnosa.

InMode tehnologija Vam donosi sigurne i učinkovite tretmane za žensko intimno zdravlje. Tretmani su neinvazivni, sveobuhvatni te rješavaju problem inkontinecije već pri prvom tretmanu.

Pacijentice mogu odabrati tretmane; unutarnji – VOTIVA i vanjski – AVIVA (pomlađivanje vanjskog intimnog područja).

VOTIVA je potpuno neinvazivna RF tehnologija koja osigurava jednoliko i sigurno zagrijavanje opuštenog unutarnjeg vaginalnog tkiva te rezultira njegovim remodeliranjem i zatezanjem te povećanjem tonusa mišića zdjelice uz vraćanje prirodne vlažnosti sluznice.

VOTIVA brzo i učinkovito rješava problem bježanja mokraće bez invazivnih metoda te omogućava povratak intimne ugode.

Poslušajte podcast s Miom Kovačić i dr.sc. Danijelom Bursaćem i saznajte sve što Vas zanima i navedenoj temi i najnovijim mogućnostima liječenja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju