Simpatični patuljci gnomovi sve su popularniji u božićnom uređenju, te slatkice blagdanski ugođaj čine još posebnijim i čarobnijim. Gnomovi su prepoznatljivi po tome što nemaju lice, samo veći okrugli nos, ali zato imaju visoku šiljastu kapu i dugačku bradu.

Galerija Gnomovi koji svijetle s AliExpressa - 4 Gnomovi koji svijetle s AliExpressa - 3 Gnomovi koji svijetle s AliExpressa - 2 +1 Simpatični gnomovi koji svijetle mogu se kupiti na AliExpressu

Neki gnomovi imaju i pletenice, u svakom slučaju jako su neodoljivi i zgodni. A još malo posebnije gnomove pronašli smo u online trgovini AliExpress gdje se ove lutkice mogu pronaći i u svjetlećem izdanju. U gnomove visine oko trideset centimetara mogu se staviti baterije i oni onda svijetle – jako fora!

Gnomovi koji svijetle s AliExpressa - 2 Simpatični gnomovi imaju visoke šiljaste kape te dugačku bradu i pletenice (Foto: www.aliexpress.com)

Svjetleći gnomovi dostupni su u crvenoj, bijeloj i sivoj boji, a imaju i kape ukrašene svjetlucavim detaljima te su odjeveni u prugaste majice. Želite li u svoje božićno uređenje unijeti još malo nove čarolije, možda je gnom koji svijetli s AliExpressa upravo ono što vam treba.

Gnomovi koji svijetle s AliExpressa - 5 Simpatični gnomovi koji svijetle mogu se kupiti na AliExpressu (Foto: www.aliexpress.com)

Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica Adventski vijenac s čašama - 2 Adventski vijenac s čašama - 3 Adventski vijenac s čašama - 4 +1 Adventski vijenac s čašama - 1

Adventski vijenac: 15 ideja za kopiranje za sve one koji ga žele sami napraviti Ideje za izradu adventskog vijenca - 12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 10 Ideje za izradu adventskog vijenca - 9 +12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju