Dan žena i ove je godine bio posebno svečan u šibenskoj tvrtki "Zelenilo". Već tradicionalno, direktor Siniša Burić nagradio je svoje djelatnice lijepim poklonom

Djelatnice gradskog poduzeća "Zelenilo" iz Šibenika i ovoga Dana žena dočekao je lijepi dar. Direktor tvrtke Siniša Burić razveselio je svaku svoju radnicu s jednom crvenom ružom te s po 400 kuna. Isti novčani iznos dobio je i muški dio osoblja čije su supruge nezaposlene.

'Dan žena i ove je godine bio posebno svečan u šibenskoj tvrtki 'Zelenilo'. Već tradicionalno, direktor Siniša Burić nagradio je svoje djelatnice lijepim poklonom'

Darivanje povodom Dana žena u šibenskom "Zelenilu" već je postalo tradicija koje se direktor Siniša Burić drži posljednjih 6, 7 godina. Šef Burić, u čijoj je tvrtki zaposleno više žena nego muškaraca, zna koliko su žene važan dio društva.

Žene su stup društva i zaslužuju svu pažnju. Itekako su zaslužile imati svoj dan i svim ženama čestitam međunarodni Dan žena, izjavio je Siniša Burić te dodao kako se u 21. stoljeću ne bi trebalo više raspravljati o pravima žena – one bi ih već trebale imate jednako kao i muškarci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju