Sreća je kada nakon napornog radnog dana dođeš kući i skineš grudnjak – slažete li se? Grudnjak našim "prijateljicama" pruža potporu, a podiže i žensko samopouzdanje, no postoje situacije kada slobodno možete izaći bez grudnjaka i u osjećaju slobode uživati ne samo kada se vratite kući, nego cijeli dan

 

I znanost je dokazala da je povremeno hodanje bez grudnjaka zapravo dobro. Naime, kada grudnjak nosimo stalno, mišići grudi se "ulijene" zbog čega postoji veća mogućnost da će se objesiti. Treba li vam dodatnih razloga zašto da tu i tamo iz kuće izađete bez grudnjaka, ne propustite pročitati nastavak teksta.

Grudnjak možete slobodno ostaviti doma kada nosite...

'Kad grudnjak nosimo stalno, mišići grudi se "ulijene" zbog čega postoji veća mogućnost da će se objesiti'

1. ...zakopčanu traper ili kožnatu jaknu
Jakna koja prianja uz tijelo pružit će grudima taman dovoljno potpore, dok se zbog krutosti materijala neće niti primijetiti da ne nosite grudnjak.

2. ... top od neoprena
Top bez rukava od neoprena, materijala postojanog oblika nalik gumi, odlično će pristajati na majicu dugih rukava, a slojevito odijevanje i postojani materijal formula su za odjevnu kombinaciju u kojoj možete zaboraviti na grudnjak. Imate li veće grudi, odjenite ili top od neoprena koji više prianja uz tijelo ili užu majicu ispod, koja će grudima pružiti bolju potporu.

3. ...odjeću za oblikovanje tijela
Nosite li odjeću koja oblikuje gornji dio tijela, birajte onu koja prekriva grudi i nema ušivene žice. Materijal koji potpuno prianja uz tijelo držat će grudi na mjestu, a opet im omogućiti da dišu više nego što im to pruža grudnjak. Pročitajte i 7 razloga zašto je hodanje bez grudnjaka zakon.

4. ...majicu s metalnim aplikacijama u predjelu grudi
Majice s velikim aplikacijama nose se i ove sezone, a izaberete li onu s aplikacijama od metala smještenima u predjelu grudi možete je nositi i bez grudnjaka. Robusnije metalne aplikacije sakrit će bilo kakve naznake
da ispod majice nemate ništa.

5. ... body
Bodyji su opet vrlo moderni, a njihovo nošenje iskoristite da grudi odmorite od grudnjaka. Preko bodyja odjenite laganiju majicu ili proljetnu jaknicu i nitko neće niti primijetiti da nemate grudnjak.

6. ...baloner
Baloner stisnut remenom neće ništa odati, pogotovo ako u predjelu grudi ima podstavu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju