Zoološki vrt grada Zagreba tradicionalno je ukrašen povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana te i ove godine sjaji tisućama lampica.

Polarni advent u Divljem srcu grada ponovno je oživio u zagrebačkom Zoološkom vrtu i oduševio nas svojim dekoracijama koje stvaraju magičnu blagdansku priču.

Zoo Zagreb opet je obasjalo tisuće lampica stvorivši očaravajući blještavi ugođaj, a posebno atraktivno izgledaju Djed Mraz, snjegović i životinje ukrašene lampicama poput lava, medvjeda i velike mačke.

Posjetitelji se mogu fotografirati u paviljonu u kojem je postavljena ljuljačka, a za najljepše fotografije tu je i topli kutak uz kamin uz koji su postavljeni jeleni te božićne jelke.

Božićna čarolija zavladala je zoološkim vrtom i učinila divlje srce grada idealnim mjesto za šetnju i zaboravljanje na brige, naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Slika nije dostupna Matilda i Ennio: Novi ljubavni par luckastih ljenjivaca stigao u Zoo Zagreb

Slika nije dostupna O bebama lemura iz zagrebačkog ZOO vrta priča cijela Europa

Polarni advent u Divljem srcu grada trajat će od 28. studenoga do 6. siječnja. Posjetitelje će s veličanstvenim svijetom životinja petkom, subotom i nedjeljom upoznavati edukatori odjeveni u vilenjake.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju