Zoološki vrt grada Zagreba tradicionalno je ukrašen povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana te i ove godine sjaji tisućama lampica.

Galerija Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica - 14 Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica - 5 Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica - 7 +11 Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica

Polarni advent u Divljem srcu grada ponovno je oživio u zagrebačkom Zoološkom vrtu i oduševio nas svojim dekoracijama koje stvaraju magičnu blagdansku priču.

Zoo Zagreb opet je obasjalo tisuće lampica stvorivši očaravajući blještavi ugođaj, a posebno atraktivno izgledaju Djed Mraz, snjegović i životinje ukrašene lampicama poput lava, medvjeda i velike mačke.

Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica - 10 Lav ukrašen lampicama oduševit će i djecu i odrasle (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Posjetitelji se mogu fotografirati u paviljonu u kojem je postavljena ljuljačka, a za najljepše fotografije tu je i topli kutak uz kamin uz koji su postavljeni jeleni te božićne jelke.

Božićna čarolija zavladala je zoološkim vrtom i učinila divlje srce grada idealnim mjesto za šetnju i zaboravljanje na brige, naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Novi ljubavni par ljenjivaca stigao je u Zoološki vrt grada Zagreba - 1 Matilda i Ennio: Novi ljubavni par luckastih ljenjivaca stigao u Zoo Zagreb

Petnaestogodišnja Padme i njezin čak dvanaest godina mlađi partner John John početkom srpnja postali su roditelji dvije crno-bijele bebe čupavouhih lemura - 3 O bebama lemura iz zagrebačkog ZOO vrta priča cijela Europa

Polarni advent u Divljem srcu grada trajat će od 28. studenoga do 6. siječnja. Posjetitelje će s veličanstvenim svijetom životinja petkom, subotom i nedjeljom upoznavati edukatori odjeveni u vilenjake.

Zagrebački ZOO vrt pred Advent okićen je s nekoliko tisuća lampica - 9 Polarni advent u Divljem srcu grada ponovno je oživio u zagrebačkom Zoološkom vrtu (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju