Američki predsjednik na odlasku Donald Trump iz Washingtona je otputovao u američki grad Valdostu kako bi sudjelovao na političkom skupu potpore senatoru Davidu Perduu i senatorici Kelly Loeffler. To je prvo službeno Trumpovo javno pojavljivanje od predsjedničkih izbora na kojima ga je porazio demokratski protukandidat Joe Biden.

U Valdostu je s njim doputovala i prva dama Melania Trump koja je, kao i obično, plijenila pažnju svojom odjevnom kombinacijom.

I dok će povijest njezinog supruga pamtiti kao jednog od najgorih američkih predsjednika, modni kritičari se slažu kako se Melaniji unatoč tome mora priznati da je jedna od najbolje odjevenih američkih prvih dama.

Slika nije dostupna Nezahvalan kroj? Melania Trump u kaputu koji na rijetko kome izgleda savršeno

Slika nije dostupna Pogodak u sridu! Kombinacija kojom je Melania Trump pomela konkurenciju

Za ovaj skup odabrala je crnu haljinu koja se nazirala ispod fantastičnog kaputa. Melania je izgledala sjajno u strukiranom kožnatom modelu tamnocrvene boje kojeg je spojila sa salonkama zebrastog uzorka.

Modni znalci najavili su da će ova jesensko-zimska sezona biti u znaku kožnatih kaputa, ali Melanija ih odavno ima u svom ormaru. Sličan crveni model s visokim ovratnikom nosila je u veljači ove godine.

Prva dama obožavateljica je efektnih i upečatljivih kaputa, a ovom prilikom još jednom je pokazala kako spoj klasičnog kroja i neuobičajenog materijala daje odličan rezultat.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju