U trgovine ShoeBeDo stigle su tenisice Skecher Street idealne za tople proljetne dane. U novoj kolekciji prevladavaju nježni i svijetli tonovi sa dva noviteta.

Galerija Tenisice Skecher Street Tenisice Skecher Street Tenisice Skecher Street +4 Nova kolekcija brenda Skechers - Skecher Street Brend Skechers dugi je niz godina poznat po svojoj prepoznatljivoj udobnosti kojom je odavno osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta. Ove sezone brend je odlučio napraviti novu kolekciju Skecher Street nadahnutu street style kombinacijama.

U ShoeBeDo trgovine stigle su Skecher Street tenisice idealne za vedre i tople proljetne dane. U novoj kolekciji prevladavaju nježni i svijetli tonovi sa dva noviteta

Osluškujući trendove, Skechers je predstavio modele koji će savršeno upotpuniti proljetnu igru dizajnom, bojama, uzorcima i printovima. Uz neizostavne mašne i predimenzionirane vezice na bijelim, crnim, ružičastim i zlatnim modelima, novom kolekcijom na svoje će doći i ljubiteljice tenisica koje se ne vežu.

Novi Slip On modeli, kao i modeli na čičak izgledaju neodoljivo u nježnim i svijetlim tonovima kao stvorenim za prave proljetne dane. Osim njih u trgovine ShoeBeDo stigao je i cvjetni model koji će, osim ulicama, nesumnjivo zavladati i Instagram profilima brojnih zaljubljenica u modu.
Tenisice Skecher Street Nova kolekcija brenda Skechers - Skecher Street (Foto: Bojan Zibar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju