Najvažnije pravilo ovoga proljeća u manikuri jest da – pravila nema. U trendu su dugi i kratki nokti, ravni, okrugli i bademasti oblici, a boje bi trebale biti što življe i veselije, baš kako i priliči toplijim mjesecima u godini.

Ove ćemo sezone viđati pastelne boje, a glavni je cilj postići što prirodniji izgled. Baš se zato ovoga proljeća posebno istaknula najslađa manikura dosad – sladoledni nokti, koji su zaludjeli društvene mreže.

Pastelne boje vječni su proljetni favorit, a sladoledna manikura definitivno je jedan od najboljih načina na koji taj već uobičajeni trend možemo iznijeti na sasvim nov i originalan način.

Elegantna kombinacija pastelnih boja i onih malo upadljivijih, začinjena mrvicama koje stvaraju još veseliji dojam zasigurno će oduševiti ljubiteljice veselih i malo otkačenijih manikura.

Pod pojmom sladoledni nokti možemo pronaći vrlo jednostavne primjere koji dolaze u nježnim bojama omiljenih sladoleda, ali i vrlo efektne primjere s motivima otopljenog sladoleda, koji izgledaju posebno primamljivo.

20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure

U nastavku možete pronaći deset inspiracija za sladoledne nokte koje ćete nositi ovog proljeća i ljeta.

 

  15 omiljenih proljetnih manikura koje dobro izgledaju na dugim i kratkim noktima Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura +3 Pastelna francuska manikura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju