Slavna manekenka Gigi Hadid ove je godine surađivala s popularnim brendom odjeće za plažu Frankies Bikinis.

Galerija Neke slavne dame kupaće kostime nose umjesto majica Gigi Hadid u izdanju zaokruženom kupaćim kostimom brenda Frankies Bikinis Oseree bikini, 2508 kn +3 Selena Gomez u jednodijelnom kupaćem kostimu brenda Anne Marie

Iako je predstavljanje zajedničke suradnje Gigi Hadid i brenda Frankies Bikinis bilo daleko od plaže, manekenka je odlučila nositi njihov kupaći kostim ukrašen detaljima srne.

Jednodijelni kupaći kostim sparila je s bijelim hlačama niskoga struka i kratkom košuljom, a na nogama je nosila štikle koje vizualno produžuju cijelu figuru.

Gigi Hadid u izdanju zaokruženom kupaćim kostimom brenda Frankies Bikinis Gigi Hadid u izdanju zaokruženom kupaćim kostimom brenda Frankies Bikinis (Foto: Profimedia.hr / Internetske stranice proizvođača)

Da upečatljivi kupaći kostim može biti sastavni dio zanimljivog izdanja pokazala je i plus size manekenka Paloma Elsesser na svojem Instagramu.

Objavila je seriju fotografiju u svjetlucavom tamnocrvenom modelu bikinija talijanskog brenda Oseree koji je sparila s japankama i maslinastozelenim bermudama.

Gornji dio bikinija mnoge dame nose na plažu kao majice, a Kendall Jenner voli ga iskombinirati i kao majicu za kakav glazbeni festival, poput Coachelle.

Koje to slavne dame vole nositi kupaći kostim umjesto majice, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Oseree bikini, 2508 kn Oseree bikini, 2508 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju