Kosa. Kratka ili dugačka, pitanje je sad? Naravno, kakvu ćete dužinu odabrati ovisi isključivo o vašem ukusu i volji. Isto vrijedi i za mnoge slavne dame koje vole eksperimentirati s frizurama pa su se barem jednom odlučile za drastičnu promjenu i rezanje kose.

Galerija Kaley Cuoco jedva je dočekala povratak dugoj kosi Kaley Cuoco Demi Lovato +7 Demi Lovato

S druge strane, glumice su često prisiljene odrezati svoju kosu zbog uloge i projekta na kojem rade. I dok nekima takva promjena dobro stoji, ima i slavnih dama kojima kratka kosa jednostavno nije pristajala.

Upravo se to desilo i Kaley Cuoco. Zvijezda serije "Teorija velikog praska" ošišala se 2014. godine zbog uloge u nezavisnoj drami "Burning Bodhi".

Kaley Cuoco jedva je dočekala povratak dugoj kosi Kaley Cuoco jedva je dočekala povratak dugoj kosi (Foto: Guliver Images)

S obzirom na to da je od početka svoje karijere bila vjerna dugoj kosi, bio je to veli šok za njezine obožavatelje, ali i za samu glumicu koja je priznala kako joj je trebalo dosta vremena da se navikne na novu frizuru.

Producentima hit-serije predložila je da za potrebe snimanja stavi ekstenzije, ali oni su odlučili njezinu kratku kosu uvesti u radnju. Ni Kaley ni Penny nisu dugo izdržale s kratkom frizurom. Glumica je 2016. ipak stavila ekstenzije i rekla kako je veseli povratak dugoj kosi.

Kaley Cuoco Kaley Cuoco (Foto: Guliver Images)

Emilia Clarke odlučila se za veliku promjenu jer nije imala puno izbora. Za snimanje posljednje sezone serije "Igra prijestolja" lijepa glumica odlučila je blajhati vlastitu kosu. Na kraju je bila u potpunosti spržena i jednostavno sam je morala odrezati do kraja, komentirala je legendarna Khaleesi.

Emilia Clarke Emilia Clarke (Foto: Guliver Images)

Priznala je kako baš i nije bila najsretnija zbog toga, a kada joj se kosa napokon oporavila rekla je kako na njoj više nikad nećemo vidjeti kratku kosu. Ne planiram je ikad više odrezati. Imat ću 90 godina i kosu do stražnjice, to je moj plan, našalila se.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje još slavne dame izgledaju bolje s dugom kosom.

Emilia Clarke Emilia Clarke (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju