Slavne dame mogu si dopustiti velike intervencije u izgledu vlastite kose jer uz sebe uvijek imaju frizere koji će popraviti potencijalnu štetu. Tako su mnoge od njih napravile značajnu promjenu boje kose, a neke su zbog toga i požalile.

Glumica i pjevačica Katharine McPhee svojevremeno se odlučila za plavu boju kose. Prirodna tamna brineta preko noći je postala plavuša, na iznenađenje svojih obožavatelja, koji nisu imali previše riječi hvale za njezinu novu boju kose.

Tada sam se osjećala buntovno i htjela sam napraviti veliku promjenu. Rekla sam svom frizeru da jednostavno odreže kosu i pretvori me u plavušu. Znam da se mnogima nije svidjelo kako izgledam s plavom kosom, ali ja sam je obožavala. Mislim da je izgledala jako šik i moderno, rekla je Katharine, koja se više nikad nije vraćala na ovu nijansu plave boje.

Plavuša je u nekoliko navrata postala i Kim Kardashian. Kada je 2015. prilikom posjeta Pariškom tjednu mode otkrila svoju blajhanu plavu kosu, pokrenula je trend velikih promjena boje kose. Za tadašnju frizuru inspirirala ju je Madonna, a na novu boju nagovorio ju je suprug Kanye West.

U jednoj mapi na svom računalu uvijek sam imala fotografiju Madonne s platinasto plavom kosom i dugo sam čekala da isprobam takav look. Kanye obožava plavu kosu, ali ja se ipak želim vratiti na tamnu nijansu, kazala je Kim, dodavši da za nekoga prirodno tako tamnog poput nje plava kosa traži previše održavanja.

Glumica Leighton Meester prirodno je plavuša, ali od tinejdžerskih dana bojila je kosu u tamnije nijanse. Kada se pokušala vratiti na plavu boju, rezultat baš i nije bio najbolji. 

U galeriji pogledajte još slavnih žena koje se nisu proslavile s plavom boje kose.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju