Kada je u travnju prošle godine magazin People na naslovnicu posebnog izdanja posvećenog predivnim ženama kojima se divimo stavio Helen Mirren, glumica je rekla kako se nikad nije smatrala lijepom.

Galerija Meryl Streep Diane Keaton Susan Sarandon +7 Diana Ross

Objasnila je i da joj se riječ beauty, odnosno ljepota ne sviđa previše jer je povezana s beauty industrijom.

Mislim da isključuje veliku većinu nas koji nismo predivni. Većina nas nije lijepa. Imamo druge stvari koje su jednako moćne kao ljepota i voljela bih da slavimo te stvari, poručila je glumica.

Za ljepotu se kaže da je u očima promatrača, a ono što mi možemo reći za Helen Mirren je to da je obožavamo gledati na crvenom tepihu. Volimo njezinu ljepotu, šarm, energiju.

Ona je jedna od onih glumica koja se ne boji pokazati svoje godine, bore, sijedu kosu.

Ljudi bi trebali nositi ono što ih čini samopouzdanima, rekla je svojedobno novinarima.

Helen Mirren jedna je od deset slavnih dama u sedamdesetima koje smo izdvojili u našoj galeriji, a koje uživamo gledati na crvenom tepihu. Diane Keaton, Susan Sarandon i Meryl Streep neke su od njih, a sada je vrijeme da zavirite u našu galeriju i uživate u pogledu na kraljice crvenog tepiha. 

Helen Mirren u Cannesu ove godine Helen Mirren u Cannesu ove godine (Foto: Profimedia)

Cher Cher (Foto: Profimedia)

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju