Zgodan ti je brat, čest je komentar na društvenim mrežama kada ovi slavni Hrvati i Hrvatice objave fotografiju iz najužeg kruga obitelji na društvenim mrežama.

Iako se većina njih i sama bavim nekim javnim poslom – mnogi niti ne znaju da su braća slavnih Hrvatica i Hrvata koji su se proslavili igranjem nogometa, skakanjem uvis ili pak dizajniranjem elegantnih modnih kreacija.

Slika nije dostupna Zgodni Đorđe: Mlađi brat Novaka Đokovića zapeo za oko ženama diljem regije

Brat Anamarije Asanović

Hrvatska modna dizajnerica Anamarija Asanović privržena je svojoj obitelji, pa ne čudi što na društvenim mrežama rado dijeli njihove fotografije. Često pokazuje i svojeg brata Antonija, koji je pošao očevim stopama te se bavi nogometom. Veliki je miljenik žena koji uvijek dobije mnoštvo komplimenata gdje god se pojavi.


Tri brata Blanke Vlašić
Blanka Vlašić ima tri mlađa brata - Luku, Marina i Nikolu. Na njezinim društvenim mrežama povremeno se pojavljuju sva trojica, a ponajviše Nikola, koji je hrvatski nogometni reprezentativac i ponosni član engleskog kluba West Ham.


Brat Dejana Lovrena
Čitateljice Zadovoljne su svojevremeno odabrale Dejana Lovrena kao najzgodnijeg hrvatskog nogometaša. Njegovim stopama krenuo je i njegov mlađi brat Davor, koji također igra nogomet, ali koji i privlači poglede dama gdje god se pojavi.


Brat Šime Vrsaljka

Emotikoni sa srcima u očima često se ostavljaju i na fotkama i videima hrvatskog nogometaša Šime Vrsaljka i njegova brata Marija.

Brat Josipe Pavičić
Na svojem Instagramu svojeg je brata Antu s ponosom pokazala i spisateljica te životna trenerica Josipa Pavičić te dobila mnoštvo komplimenata na njegov račun.

Brat Anđe Marić
Nakon dvadeset godina stanke glazbenu karijeru nastavila je i grupa Flare, odnosno Anđa Marić i njezin brat Jeronim, koji su u studenom objavili novu pjesmu po imenu "Srce mi je na mjestu". Ta je vijest razveselila fanove grupe, ali i dame koje i danas ne mogu odoljeti Jerkovim muževnim adutima. 

Brat Ljupke Gojić
Hrvatsku manekenku i uspješnu poduzetnicu Ljupku Gojić s Dadom Gojićem dijeli čvrsta obiteljske veza, ali i poslovna suradnja na brendu Jolie Petite. Iako se rijetko kad viđa pod medijskim povećalom, mnogi tvrde da Ljupkin brat nalikuje na holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija. Što vi mislite? Sva sreća, tu je Instagram njihove majke Željke, na kojemu možete provjeriti istinitost tih tvrdnji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju