Angelina Jolie voli čuvati odjevne komade za svoje kćeri. Bez ikakvog razmišljanja posudit će neku od svojih pamtljivih haljina svojim mezimicama te im dopustiti da ju prilagode svojim željama, stilu, ali i konfekcijskoj veličini.

Galerija Shiloh voli posuditi odjeću od svoje mame Angeline Jolie Shiloh u maminoj prepravljenoj Diorovoj haljini Zahara u maminoj oscarovskoj haljini iz 2014. godine +1 Rowan Henchy posudila je haljinu od mame koju je Brooke Shields nosila na dodjelu Zlatnih globusa 1998.

To je pokazala i tijekom promocije filma "Eternals" na kojoj su je pratila njezina djeca potkraj 2021. godine. Zahara je na premijeri filma u Los Angelesu nosila srebrnu toaletu Elie Saab koju je Angelina imala na sebi na Oscarima 2014. godine.

Shilloh je pak nosila maminu haljinu za premijeru istog filma u Londonu. Točnije, odabrala je Diorovu cvjetnu kreaciju koju je Angelina Jolie nosila na pressicama povodom izlaska "Gospodarice zla" dvije godine ranije.

Ne samo da je posudila haljinu, već i zatražila da je skrate do iznad koljena kako bi više pristajala njezinim godinama.

U mamin ormar katkad svrati i Coco Arquette, kći glumice Courtney Cox i glumca Davida Arquettea, ali i modna ikona Catherine Middleton.

Dok još nije imala impresivan ormar pun uzbudljivih modnih brendova, vojvotkinja od Cambridgea znala je haljinu posuditi od svoje mame Carole Middleton.

Slika nije dostupna Shiloh Jolie-Pitt: "Ukradena" haljina iz mamina ormara koja damici tako lijepo pristaje

Kraljevski plavu midi haljinu s crnim remenom nosila je tijekom posjete dječjoj bolnici u Ipswichu u ožujku 2012. godinu, a koju je njezina mama nosila na prestižnoj utrci konja u Ascotu dvije godine ranije.

Koje sve slavne dame posuđuju robu od svojih mama, okrijte u našoj fotogaleriji.

Catherine Middleton posudila je haljinu od mame Carole Catherine Middleton posudila je haljinu od mame Carole (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju