Pamela Anderson iznenadila je mnoge ove godine kada se na Tjednu mode u Parizu pojavila bez trunke šminke na licu. S ovom praksom nastavila je i u ostatku godine.

Galerija Pamela Anderson sa i bez šminke Katie Homes sa i bez šminke Kaley Cuoco sa i bez šminke +6 Jennifer Lawrence sa i bez šminke

Izgled Pamele Anderson bio je pod medijskim povećalom otkako je započela svoju zvjezdanu karijeru modela i glumice u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Profesionalno odrađena frizura i šminka desetljećima je bio sastavni dio njezinog života.

Zvijezda serije Spasilačka službe ove je godine prigrlila prirodniji izgled, te se na nekoliko crvenih tepiha pojavila bez trunke šminke na licu, te time iznenadila, ali i oduševila brojne obožavatelje.

Američka glumica i model je priznala da je prošla dug put do samoprihvaćanja, te da je danas iznimno sretna u svojoj koži. Na prirodan izgled djelomično ju je potaknuo i gubitak dugogodišnjeg prijatelja i make-up artista Alexisa Vogela.

Katie Homes sa i bez šminke Katie Homes sa i bez šminke (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Otkako ga nema, nema smisla ni da nosim šminku, priznala je Pamela u intervjuima.

Pamela Anderson jedna je od rijetkih dama koja se pojavljuje na crvenom tepihu bez šminke. No u Hollywoodu postoji još slavnih dama koje se ne opterećuju izgledom, a pogotovo u privatnim trenucima.

Katie Holmes jedna je od poznatih žena kojoj make-up nije visoko na listi prioriteta. Često šeće New Yorkom bez grama šminke na licu i na mari ako je fotografi „uhvate“ u takvom izdanju.

Koje se to slavne dame nisu opterećivale sa šminkom u 2023. godini, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Jennifer Lawrence sa i bez šminke Jennifer Lawrence sa i bez šminke (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

12 slavnih dama kojima su stilisti odabrali potpuno pogrešne štikle Julianne Moore Beth Behrs Britney Spears +12 Jennifer Garner

15 slavnih dama kojima je loša haljina pokvarila fotke s crvenog tepiha Dakota Fanning na humanitarnoj večeri Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. +14 Uma Thurman na dodjeli Oscara 2004.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju