Kada nam se smiješe s naslovnica magazina ili dok poziraju ispred fotografa, obitelji poznatih i slavnih djeluju nam savršeno. Naravno, savršenstvo ne postoji, pogotovo kada su u pitanju obiteljski odnosi koji znaju biti vrlo komplicirani.

Galerija Kraljica Letizia nije u dobrim odnosima sa svojom svekrvom Sofijom Vjenčanje Felipea i Letizije 2004. godine Kraljica Letizia sa svekrvom Sofijom +4 Sofia i Letizia nekoliko trenutaka nakon svađe koju su zabilježile kamere

U centru najkompliciranijih odnosa često su pridošlice u obitelji. To je na svojoj koži osjetila i kraljica Letizia. Glasine o tome kako roditelji njezina supruga nisu zadovoljni s odabirom svog sina pojavile su se odmah nakon službene potvrde da su u vezi.

Kraljica Letizia sa svekrvom Sofijom Kraljica Letizia sa svekrvom Sofijom (Foto: Profimedia)

Naime, otac Felipea VI., Juan Carlos, za snahu je želio osobu plave krvi. I njemu i kraljici Sofiji bilo je važno da buduća kraljica ne bude pučanka, ali nakon što je na zahtjev oca prekinuo nekoliko veza upravo iz tog razloga, Felipe nije imao namjeru odustati od Letizije.

Iako je, u trenutku kada su se upoznali i zaljubili, Letizia bila cijenjena reporterka i voditeljica, to ipak nije bilo dovoljno za Sofiju i Juan Carlosa. Činjenica da je već bila u braku i da je razvedena također joj nije išla u prilog, ali ništa od toga nije smetalo Felipeu.

Vjenčanje Felipea i Letizije 2004. godine Vjenčanje Felipea i Letizije 2004. godine (Foto: Profimedia)

Par se oženio 22. svibnja 2004. godine u madridskoj katedrali Almudena. Više od 1200 gostiju prisustvovalo je vjenčanju, a među njima su bili i predstavnici drugih kraljevskih obitelji te brojni državnici.

Nakon abdikacije Juana Carlosa potaknute njegovim brojnim skandalima, Felipe i Letizia preuzeli su krunu i Španjolska je 2014. dobila kraljicu pučanku.

Kroz svo to vrijeme obitelj su i dalje pratile glasine o neslaganju s Letizijom, a prvu i dosad jedinu potvrdu da u njima itekako ima istine dobili smo 2018. godine nakon uskrsne mise na Majorci.

Sofia i Letizia nekoliko trenutaka nakon svađe koju su zabilježile kamere Sofia i Letizia nekoliko trenutaka nakon svađe koju su zabilježile kamere (Foto: Guliver Images)

Kamere su zabilježile vrlo kratku, ali intenzivnu prepirku između Letizije i svekrve usred koje su se našle i princeza Leonor i princeza Sofia. Tada je postalo jasno kako su odnosi između snahe i svekrve i dalje nategnuti.

Nicola Peltz i Victoria Beckham Nicola Peltz i Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Ako je vjerovati trenutnim šuškanjima, ni odnosi između Victorije Beckham i njezine snahe Nicole Peltz nisu bajni.

Slika nije dostupna Stare i nekoliko desetljeća: Četiri haljine koje je kraljica Letizia posudila od svoje svekrve

Kći milijardera Nelsona Peltza udala se za Brooklyna Beckhama u travnju, a tijekom priprema vjenčanja navodno je u potpunosti ignorirala Victoriju koja nije bila uključena niti u jedan dio tog procesa. Od tada je komunikacija između snahe i svekrve navodno minimalna, a to pak utječe na Brooklynov odnos s ostatkom obitelji.

Victoria Beckham navodno je u svađi sa snahom Nicolom Peltz Victoria Beckham navodno je u svađi sa snahom Nicolom Peltz (Foto: Profimedia)

Ni odnos britanske kraljice Elizabete II. i Camille, vojvotkinje od Cornwalla navodno nikad nije bio bajan iako se to nikad ne bi moglo zaključiti na temelju njihovih zajedničkih pojavljivanja.

Kraljica Elizabeta II. i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Kraljica Elizabeta II. i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla (Foto: Guliver Images)

Istro vrijedi i za odnos s bivšom snahom Sarom Ferguson, bivšom suprugom osramoćenog sina Andrewa koja navodno opet živi s njim.

  Sarah Ferguson i kraljica Elizabeta II. Sarah Ferguson i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju