Kada su u pitanju frizure, ponekad se teško odlučujemo na veliku promjenu. Volimo igrati na sigurno i birati frizuru koja nas nikad neće razočarati. Upravo zato mnoge žene odustaju od kratkih frizura, čak i kada ih jako žele. Međutim, uskoro nam stiže ljeto, savršeno vrijeme za skraćivanje kose.

Galerija Charlize Theron Charlize Theron Michelle Williams +4 Michelle Williams

Da se velika promjena itekako isplati, dokazuju brojne slavne žene koje su se preporodile uz kratku kosu i transformirale svoj izgled.

Elizabeth Olsen - valoviti lob Lažni volumen: Sedam frizura koje sjajno pristaju ženama s tankom kosom

Američka glumica Michelle Williams na početku karijere bila je vjerna poludugoj kosi, a onda se 2010. godine u Cannesu pojavila s potpuno novom frizurom.

Michelle Williams Michelle Williams (Foto: Getty Images)

Od tada redovito eksperimentira s kratkom kosom, povremeno se vrati bobu ili lobu, a zatim opet odreže kosu. Sa svakom kratkom frizurom izgleda fantastično.

Michelle Williams Michelle Williams (Foto: Getty Images)

Moja kći voljela bi da njezina mama ima dužu kosu, ali to se neće dogoditi tako brzo. Zavoljela sam kratku kosu i s njom se osjećam dobro u svojoj koži, priznala je Michelle u jednom intervjuu.

Brie Larson Svemogući bob: Verzija popularne frizure idealna za one koji se prvi put ovako šišaju

Još jedna slavna glumica koja obožava svoju kratku kosu jest Charlize Theron. Iako je Charlize izgledala sjajno i s dugom kosom, kratke frizure čine je posebnijom i mnogi smatraju da upravo s njima izgleda najbolje.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Getty Images)

Predivna Zoe Kravitz izgledala bi odlično bez obzira na frizuru, ali uz kratku kosu njezine spektakularne crte lica jednostavno bolje dolaze do izražaja.

Zoe Kravitz Zoe Kravitz (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju