Kada su u pitanju frizure, ponekad se teško odlučujemo na veliku promjenu. Volimo igrati na sigurno i birati frizuru koja nas nikad neće razočarati. Upravo zato mnoge žene odustaju od kratkih frizura, čak i kada ih jako žele. Međutim, uskoro nam stiže ljeto, savršeno vrijeme za skraćivanje kose.

Da se velika promjena itekako isplati, dokazuju brojne slavne žene koje su se preporodile uz kratku kosu i transformirale svoj izgled.

Michelle Williams - gusti pixie Lažni volumen: Sedam frizura koje sjajno pristaju ženama s tankom kosom

Američka glumica Michelle Williams na početku karijere bila je vjerna poludugoj kosi, a onda se 2010. godine u Cannesu pojavila s potpuno novom frizurom.

Od tada redovito eksperimentira s kratkom kosom, povremeno se vrati bobu ili lobu, a zatim opet odreže kosu. Sa svakom kratkom frizurom izgleda fantastično.

Moja kći voljela bi da njezina mama ima dužu kosu, ali to se neće dogoditi tako brzo. Zavoljela sam kratku kosu i s njom se osjećam dobro u svojoj koži, priznala je Michelle u jednom intervjuu.

Slika nije dostupna Svemogući bob: Verzija popularne frizure idealna za one koji se prvi put ovako šišaju

Još jedna slavna glumica koja obožava svoju kratku kosu jest Charlize Theron. Iako je Charlize izgledala sjajno i s dugom kosom, kratke frizure čine je posebnijom i mnogi smatraju da upravo s njima izgleda najbolje.

Predivna Zoe Kravitz izgledala bi odlično bez obzira na frizuru, ali uz kratku kosu njezine spektakularne crte lica jednostavno bolje dolaze do izražaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju