Kada su u pitanju frizure, ponekad se teško odlučujemo na veliku promjenu. Volimo igrati na sigurno i birati frizuru koja nas nikad neće razočarati. Upravo zato mnoge žene odustaju od kratkih frizura, čak i kada ih jako žele. Međutim, uskoro nam stiže ljeto, savršeno vrijeme za skraćivanje kose.

Galerija

Da se velika promjena itekako isplati, dokazuju brojne slavne žene koje su se preporodile uz kratku kosu i transformirale svoj izgled.

Američka glumica Michelle Williams na početku karijere bila je vjerna poludugoj kosi, a onda se 2010. godine u Cannesu pojavila s potpuno novom frizurom.

Michelle Williams
Michelle Williams (Foto: Getty Images)

Od tada redovito eksperimentira s kratkom kosom, povremeno se vrati bobu ili lobu, a zatim opet odreže kosu. Sa svakom kratkom frizurom izgleda fantastično.

Michelle Williams
Michelle Williams (Foto: Getty Images)

Moja kći voljela bi da njezina mama ima dužu kosu, ali to se neće dogoditi tako brzo. Zavoljela sam kratku kosu i s njom se osjećam dobro u svojoj koži, priznala je Michelle u jednom intervjuu.

Još jedna slavna glumica koja obožava svoju kratku kosu jest Charlize Theron. Iako je Charlize izgledala sjajno i s dugom kosom, kratke frizure čine je posebnijom i mnogi smatraju da upravo s njima izgleda najbolje.

Charlize Theron
Charlize Theron (Foto: Getty Images)

Predivna Zoe Kravitz izgledala bi odlično bez obzira na frizuru, ali uz kratku kosu njezine spektakularne crte lica jednostavno bolje dolaze do izražaja.

Zoe Kravitz
Zoe Kravitz (Foto: Getty Images)