Nekoliko istraživanja je potvrdilo da su upravo crvene usne na ženama neodoljivi mamac za jači spol. Ne čudi stoga što brojne dame biraju upravo ovu boju ruža kada žele zavesti muškarca, ili zablistati na nekom posebnoj svečanosti.

Galerija Slavne žene s neutralnim i crvenim ružem - 9 Slavne žene s neutralnim i crvenim ružem - 10 Slavne žene s neutralnim i crvenim ružem - 8 +6 I crvenokosa Jessica Chastain rado nosi crveni ruž

Probali ste nositi crveni ruž, ali mislite da vam ne stoji? Ne brinite, vjerojatno niste našli savršenu nijansu. Vizažisti tvrde da svaka žena može naći svoj savršeni crveni ruž.

Nude ruž za usne 10 ruževa u nijansama koje su nosive od jutra do mraka

Najopćenitije pravilo kaže da boju ruža treba uskladiti s bojom kose i puti. Ženama svijetlije kose i puti bolje stoje ruževi svijetlocrvene boje. Ženama tamnije kose i puti bolje stoje ruževi zagasitijih nijansa.

No pravila su tu da se krše.

Koliko crveni ruž može dramatično promijeniti izgled lica dokazuju i brojne slavne žene iz svijeta showbiznisa. Zavirite u našu fotogaleriju i uvjerite se u to sami na 10 primjera slavnih žena.

Slavne žene s neutralnim i crvenim ružem - 6 I crvenokosa Jessica Chastain rado nosi crveni ruž (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju