Svako desetljeće nosi modne trendove koji ga obilježe, a posebno nas zabavljaju oni ih devedesetih godina prošlog stoljeća. Krajem devedesetih godina i početkom 2000-ih vrhunac popularnosti doživjeli su debeli, istaknuti pramenovi.

Galerija Geri Halliwell Nicole Richie Kelly Rowland +6 Victoria Beckham

Nezaboravni debeli pramenovi prije 25 godina nosili su se često i prenaglašeni, uz izražajni kontrast boja na kosi, a onda su početkom 2000-ih postali suptilniji te je cijeli dojam bio skladniji. Deblji pramenovi prije nekoliko godina ponovno su se vratili u modu, ali ipak u decentnijoj i finijoj varijanti. Takva promjena bez sumnje osvježi frizuru i kosi da volumen i punoću.

Lindsay Lohan Lindsay Lohan (Foto: Profimedia)

Neke poznate dame proslavile su debele pramenove devedesetih godina, a među njima svakako je 'spajsica' Geri Halliwell sa svojom kultnom frizurom, crvenom kosom prošaranom plavim pramenovima. Početkom 2000-ih i Victoria Beckham je svoju smeđu kosu prošarala plavim pramenovima, kao i Jennifer Lopez.

Christina Aguilera Christina Aguilera (Foto: Profimedia)

Kelly Rowland nosila je zanimljivu kombinaciju tamnosmeđe kose s crvenim pramenovima, a Christina Aguilera odlučila se za još odvažniji kontrast te je dugoj platinasto plavoj kosi dodala crne pramenove.

Sedam poznatih Hrvatica koje su jednom "sitnicom" promijenile izgled cijelog lica I Severina je isprobala šiške Šiške je nosila i Franka Batelić Ivana Vrdoljak Vanna +3 Lejla Filipović odlično izgleda sa i bez šiški

Kako je deset slavnih žena nosilo jedan od najvećih frizerskih trendova devedesetih prisjetite se u fotogaleriji na početku teksta.

Kelly Clarkson Kelly Clarkson (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju