Slavne glumice često pričaju o svojim iskustvima na filmskim i televizijskim setovima, a povremeno spomenu i jedan zanimljiv aspekt svog posla. S obzirom na to da se često moraju ljubiti s glumcima, ne čudi da često otkrivaju tko od njih najbolje barata usnama.

Tako je i Sharon Stone priznala tko je zaslužan za njezin najbolji filmski poljubac.

Robert De Niro se definitivno najbolje ljubio. On je bio glumac kojem sam se najviše divila i cijelu svoju karijeru samo sam željela sjesti preko puta njega i glumiti s njim. U startu sam bila ludo zaljubljena u njega kao glumica tako da me mogao udariti čekićem u glavu i ja bih vjerojatno rekla: 'Oooo daaaa!' Bilo je sjajno. Mislim da nijedan drugi poljubac ne mogu usporediti s tim, sve ostalo bilo je bezveze, rekla je glumica koja je tijekom karijere na velikom ekranu ljubila Michaela Douglasa, Russela Crowea, Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestera Stallonea, Dylana McDermotta, Michela Ironsidea i mnoge druge glumce.

Na popisu glumaca koji se najbolje ljube nalazi se i jedno pomalo neočekivano ime. Odlične vještine ljubljena prije svega očekujemo od onih glumačkih imena koja su na glasu kao zavodnici, a to definitivno nije - Adam Sandler.

Koliko je dobar u ljubljenju otkrila je njegova kolegica Brooklyn Decker koja je s njim glumila u filmu "Just Go With It". 

I ja sam bila zatečena time koliko je dobar. Adam Sandler sjajno se ljubi i također je veliki džentlmen zbog čega je kompletno iskustvo jednostavno lijepo. I druge glumice koje su ga ljubile potvrdile su mi ovo. Dolazile bi do mene i govorile: 'Predobar, jelda?' Stvarno je odličan, priznala je.

Marion Cotillard i Keira Knightley pohvalile su Johnnyja Deppa. Bila sam nervozna, ali on je bio vrlo zaštitnički nastrojen prema meni i smirio me, a ako baš želite znati, on se jako dobro ljubi, ispričala je Marion koja je s njim glumila u filmu "Public Enemies".

Keira ga je silno željela poljubiti dok su snimali filmski serijal "Pirati s Kariba" i molila je redatelja Gorea Verbinskog da uvrsti negdje u scenarij takvu scenu jer joj je bilo dosta ljubljenja s Orlandom Bloomom. Naposljetku joj se želja ispunila. Drago mi je da sam dobila taj poljubac. Bio je stvarno dobar, priznala je Keira.

Glumica Margot Robbie najviše pamti poljubac s Leonardom DiCapriom kojem je u filmu "The Wolf of Wall Street" glumila suprugu.

Madchen Amick izdvojila je Chacea Crawforda kojeg je ljubila u seriji "Gossip Girl": Ako itko dobije priliku poljubiti ga, neće biti razočaran. On se najbolje ljubi, ispričala je Madchen.

Megan Fox imala je samo riječi hvale za poljupce Shie LaBeoufa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju