Priznati plastičnu operaciju ili estetsku korekciju rijedak je slučaj u svijetu poznatih i slavnih. Još je rjeđe kod dame priznaju korekciju za koju ih nitko nije pitao ili se ona na prvi pogled uopće ne primjećuje.

Galerija Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 1 Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 2 Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 4 +2 Kourtney Kardashian operirala je grudi

Ove slavne dame otvoreno su popričale o svojem izgledu i nisu se brinule za kritku javnosti.

CHRISSY TEIGEN

Imala sam liposukciju nadlaktica, to je velika tajna, ali nije me briga, priznala je Chrissy Teigen za Refinery29 u svibnju prošle godine. Zahvat je napravila prije devet godina, a njime je izgubila dva centimetara na tom predjelu tijela.

Nakon zahvata osjećala sam se samopouzdanije u haljinama bez rukava. Sada se sve vratilo i sad ponovo moram platiti za liposukciju, dodala je. Bila je to najgluplja stvar koju sam učinila, ali ni za čim ne žalim.

Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 1 Tko primijećuje liposukciju nadlaktica na Chrissy Teigen? (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

LISA KUDROW

Lisa Kudrow imala je operaciju nosa kad je imala 16 godina, što je priznala u intervjuu za The Saturday Evening Post.

U mojim mislima pretvorila sam se iz odvratne osobe u osobu koja više nije bila tako odvratna. Imala sam korekciju na ljeto prije nego što sam krenula u novu školu. To je bila izvrsna promjena, tako da moji novi školski kolege nisu znali kako sam prije izgledala.

Mnogi su se iznenadili tim priznanjem s obzirom na to da je Lisa postala poznata tek 13 godina kasnije nastupom u humorističnoj seriji "Prijatelji". S druge strane, recentne promjene na licu njezine kolegice i prijateljice Courteney Cox bile su vidljive svima. Međutim, ona ih je kasno uočila i naposljetku se pokajala zbog - korištenja filera: Nisam shvatila da sam pretjerala sve dok se jedan dan nisam pogledala u ogledalo i rekla: 'K vragu, više ne ličim na sebe!' Napravila sam stvari zbog kojih žalim, ali srećom, ti se fileri mogu otopiti i nestati. To je dobra vijest jer to nije bilo jedno od mojih najboljih izdanja.

Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 3 Lisa Kudrow operirala je nos prije nego što je bila slavna (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

ROBIN WRIGHT

Robin Wright voli botoks i ne srami se to priznati.

Svi ga koriste, priznala je u intervjuu za Telegraph 2014. godine te otkrila da ide kod kirurga dva puta godišnje.

Iako nitko nije primijetio radikalnu promjenu na licu američke glumice, ona je priznala da se razlog za to skriva u činjenici što ne pretjeruje.

Ovo je lice osobe koje koristi samo jednu jedinicu botoksa po tretmanu, dok neke žene koriste i deset jedinica. Možda to nije pametno staviti u časopis? Ma ne skrivam ništa.

Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 4 Robin Wright voli botoks (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

IGGY AZELEA

Toliko volim svoje nove grudi da moram pričati o njima, izjavila je pjevačica Iggy Azelea za emisiju američkog kanala E!

Draže mi je sve sama priznati nego čekati da netko drugi to iskopa, rekla je slavna pjevačica u ožujku 2015. godine. Ne samo da je priznala povećanje grudi već je otvoreno progovorila i o operaciji nosa. Povrh svega, na Instagramu je javno čestitala rođendan svojem estetskom kirurgu.

Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 2 Iggy Azelea operirala je nos i grudi (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

KOURTNEY KARDASHIAN

I dok su mediji nagađali o tome je li Kim stavljala umetke u stražnjicu te je li Kyle povećavala usne, Kourtney Kardashian iznenadila je medije kad je priznala estetsku korekciju o kojoj nitko nije polemizirao.

Povećavala sam grudi. Smiješno mi je jer to uopće nije tajna. Nije me brige što drugi govore o meni, priznala je ova reality zvijezda u američkom talk showu Nightline još 2010. godine.

Slavne dame koje su priznale plastične operacije - 5 Kourtney Kardashian operirala je grudi (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju