Ovog proljeća osvježite svoj izgled kreativnim frizurama s marama koje će privlačiti pozornost i podići baš svaku kombinaciju. Neovisno o tome imate li dugu, kratku, ravnu ili valovitu kosu – frizure sa živahnim maramama nadahnute najvećim umjetnicima stajat će baš svima. Inspirirajte se našim idejama i stvorite maštovite frizure koje neće proći nezamijećeno.

Galerija FreyWille FreyWille FreyWille +27 FreyWille
Ako je vaša kosa slikarsko platno, tada su marame u veselim uzorcima kistovi koji će obojiti vašu kosu šarenilom i podariti joj opušten izgled karakterističan za toplije dane. Iako smo najljepša likovna djela velikih slikara naučili gledati na njihovu nakitu, mi smo se za stvaranje ovih prekrasnih frizura odlučili poslužiti maramama FreyWille, koje su specifične po svojim razigranim motivima i živahnim bojama baš poput njihova luksuznog prstenja, narukvica, naušnica i ogrlica.
FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Marame FreyWille nisu samo modni dodatak kojim ćete ukrasiti vrat, torbu ili kosu, već i prava mala umjetnička djela napravljena s velikom pažnjom prema detaljima kako bi se prenio duh pravih slikarskih velikana poput Claudea Moneta, Gustava Klimta ili Vincenta van Gogha.

Ekspresivna krunica

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Kanalizirajte duh umjetnika poput Fride Kahlo i stvorite frizuru koja odražava njezinu snagu i izražajnost. Ispletite bogate pletenice zajedno sa šarenom maramom FreyWille koju karakteriziraju jake boje i uzorci inspirirani djelima najvećih umjetnika i stvorite frizuru u obliku krune koja će biti totalni hit ovog proljeća. Ova je frizura izvanredan način da pokažete svoju individualnost i ljubav prema umjetnosti, a sve začinite nakitom FreyWille istih ili sličnih motiva.

Boemska frizura kao stvorena za ljetne festivale

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ako ste više za opušten i boemski izgled, odlučite se na jednostavnu frizuru s maramom koju ćete povezati na potiljku, dok ćete ostatak pustiti da nježno pada niz leđa. Ova frizura savršeno se uklapa u atmosferu glazbe, plesa i zabave na otvorenom pa će biti idealno isprobati je u sezoni festivala koji nas očekuju. Lepršava kosa koja slobodno pada stvara bezbrižan i boemski izgled, dok marama na vrhu glave dodaje dozu boho šarma.

Jednostavna krunica

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ako vam se krunica s pletenicama učinila malo kompliciranom, onda ćete voljeti ovu frizuru jer ju je mnogo lakše izvesti. Mi smo za ovu frizuru odlučili koristiti maramu FreyWille inspiriranu Hundertwasserovim djelima jer svojim pomalo djetinjastim motivima odražava proljetnu razigranost i opuštenost. Maramu stavite na vrh glave, a zatim motajte kosu s jedne i s druge strane oko marame dok ne stvorite slatku krunicu. Maramu i kosu potom zavežite, a krajeve marame pustite da slobodno padaju ili ih upletite u kosu. Cijelu priču podignite efektnom Hundertwasserovom narukvicom koja će pridonijeti toj opuštenoj kombinaciji i pretvoriti vas u pravu boho kraljicu.

Polupodignuta frizura s maramom

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Za moderan i profinjen izgled isprobajte polupodignutu frizuru s maramom. Ovaj stil je izuzetno fleksibilan i može se prilagoditi različitim duljinama kose i teksturama. Jednostavno podignite gornji dio kose i isprepletite ga s maramom tako da pramenove uvijate oko nje ostavljajući ostatak kose slobodnim. Birajte marame živih boja i uzoraka poput efektne crvene s bijelim cvjetićima kako biste naglasili taj zanimljivi modni detalj i podignuli cijelu kombinaciju.

Poput turbana

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Poput latino zavodnica kao što je popularna glumica Eva Mendes, ukrasite kosu impresivnom maramom FreyWille koja će stvoriti efekt turbana. Podignite kosu u neurednu punđu i položite maramu na potiljak glave, a zatim je ovijte oko glave tako da se njeni krajevi sastanu na vrhu tjemena. Krajeve marama zavežite u mašnu ili ih podvucite pod ostatak marame, ovisno o tome kako vam se više sviđa. Ova frizura odiše egzotičnom elegancijom i šarmom i dodaje dodir tajanstvenosti bilo kojem izgledu.

Opuštena frizura s pletenicama

FreyWille FreyWille Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Još jedna šik frizura koju ćete voljeti nositi u proljetnim danima jer daje dozu opuštenosti i razigranosti cijelom izgledu. Podijelite kosu na donji i gornji dio te spletite dvije pletenice, svaku na jednoj strani glave, a potom ih povežite maramom. Ostatak kose stilizirajte u opuštene valove koji će romantično padati niz leđa, a cijeli look možete upotpuniti nakitom FreyWille s istim motivima koji se nalaze i na marami i tako zaokružiti cijelu priču.

Frizure s maramama više su od modnog statementa – one su način izražavanja vaše ljubavi prema umjetnosti i individualnosti. Kombinirajte svoju strast prema umjetnosti s prekrasnim maramama FreyWille inspiriranima najvećim umjetničkim djelima, poigrajte se različitim stilovima i eksperimentirajte s bojama i uzorcima i uživajte u stvaranju vlastitog remek-djela svaki dan.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom FreyWille po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju