Kada je Slovenka Raiven stala na pozornicu Eurosonga 2024., u trenu je sve hipnotizirala svojom pojavom.

Galerija Slovenska predstavnica Raiven u prvom polufinalu Eurosonga 2024. Slovenska predstavnica Raiven Slovenska predstavnica Raiven +1 Slovenska predstavnica Raiven

Njezina skladba Veronika inspirirana je legendom o Veroniki Desiničkoj, čija je ljubavna priča završila nesretno, a ona je postala prva žrtva progona vještica u Sloveniji.

Tu snažnu priču Raiven, pravog imena Sara Briški Cirman, itekako je uspješno i dramatično donijela i scenski, a na sebi je nosila pripijeni sjajni crni kombinezon ispod kojeg se naziralo njezino srebrno donje rublje i tetovaže. Takav hrabar outfit nosi snažnu poruku o ženskoj slobodi, otporu i snazi, a Raiven ga nosi vrlo samouvjereno.

Slovenska predstavnica Raiven Slovenska predstavnica Raiven (Foto: Profimedia)

Dugu plavu kosu nosila je poluraspuštenu pa je slobodno lepršala na vjetru koji je stvoren scenskim efektima, tako svemu dodajući još eteričnosti i dramatičnosti. Efektna šminka također je odradila svoj posao i Raiven pretvorila u čudesnu vilu. 

Na pozornici joj se pridružilo petero plesača odjevenih u donje rublje boje kože, a zajedno su izveli upečatljivu koreografiju isprepletenih tijela. 

Slovenska predstavnica Raiven u prvom polufinalu Eurosonga 2024. Slovenska predstavnica Raiven u prvom polufinalu Eurosonga 2024. (Foto: Profimedia)

Stvarno se mogu povezati s Veronikinom pričom – osjećam to zbog načina na koji izgledam, kao i zbog moje glazbe, stila i javnog imidža, doživljavaju me kao nešto što zapravo nisam. Često me osuđuju ljudi koji me zapravo ne poznaju i ne razumiju. Mislim da je i drugim ljudima često tako i da se zbog toga mnogi mogu povezati s ovom pjesmom, rekla je o svojoj pjesmi Raiven, inače školovana harfistica i operna pjevačica. 

Raiven je na scenu donijela magiju Raiven je na scenu donijela magiju (Foto: Profimedia) Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Norveška predstavnica na Eurosongu je nastupila u kostimu inspiriranom kraljicom Elizabetom I. Predstavnica Norveške Alessandra na Eurosongu - 4 Predstavnica Norveške Alessandra na Eurosongu - 7 Predstavnica Norveške Alessandra na Eurosongu - 2 +3 Predstavnica Norveške Alessandra na Eurosongu - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju