Pred hrvatskom reprezentacijom je polufinalna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva. Na katarskom stadionu Lusail Hrvatska će pokušati izboriti pobjedu protiv Argentine i tako se drugi put zaredom plasirati u finale najvažnijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

Galerija Helena Livaković nosi narukvicu s privjeskom u obliku djeteline s četiri lista Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine +1 Privjesci u obliku djeteline s četiri lista vrlo su popularan dodatak komadima nakita

Iako je prema kladionicama Argentina favorit za prolazak u finale, mi Hrvati jako dobro znamo kako sreća prati hrabre i zato smo uvjereni u pobjedu naše reprezentacije.

Na stadionu će se, prema najavama, okupiti više od 30 tisuća argentinskih navijača i oko pet tisuća hrvatskih. Iskustvo nas je dosad naučilo da i u znatno manjem broju itekako možemo biti najglasniji, pa nema sumnje kako će i ovaj put navijači dati sve od sebe kako bi igračima iskazali podršku s tribina.

Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Među hrvatskim navijačima nalaze se i obitelji naših nogometaša, a polufinalnu utakmicu nije mogla propustiti ni Helena Livaković.

Supruga golmana Dominika Livakovića, apsolutne zvijezde ovog SP-a, na tribine je došla u standardnoj navijačkoj kombinaciji sastavljenoj od traperica i dresa. Ovo modno izdanje nadopunila je lijepim komadima nakita, među kojima se istaknula narukvica s privjeskom u obliku djeteline s četiri lista.

Helena Livaković nosi narukvicu s privjeskom u obliku djeteline s četiri lista Helena Livaković nosi narukvicu s privjeskom u obliku djeteline s četiri lista (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Poznato je kako je djetelina s četiri lista simbol sreće. Je li ovo bio slučajan ili namjeran odabir, ne znamo, ali nadamo se kako će lijepa Helena večeras donijeti puno sreće svojem suprugu i našoj reprezentaciji.

Privjesci u obliku djeteline s četiri lista vrlo su popularan dodatak komadima nakita Privjesci u obliku djeteline s četiri lista vrlo su popularan dodatak komadima nakita (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju