Je li trudna, pitanje je koje niti jedna žena ne želi biti pitana. Ako je trudna i želi podijeliti tu vijest, sama će je izreći. S druge strane, ako nije trudna, ovo će pitanje poljuljati njezino samopouzdanje. Lena Dunham je iznimka koja potvrđuje ovo pravilo


Scenaristica i glumica Lena Dunham pojavila se na svečanoj večeri u organizaciji "Los Angeles Review of Books" u svilenoj haljini. Fotografiju ovoga glamuroznog izdanja objavila je i na vlastitom Instagram profilu uz pojašnjenje da se osjeća poput Julije iz popularne tragedije Williama Shakespearea.

Trideset godina stara Lena na fotografiji pozira s boka te s ponosom pokazuje sve svoje obline, što je nadahnulo neke pojedince na škakljive komentare.

Očekuješ li dijete? Izgledaš prelijepo, zapitala je komentatorica po imenu Stephanie J. Garcia te izazvala pomutnju na ovoj društvenoj mreži poznate glumice.

"To je stvarno nepristojno pitati nekog", "Trudnoća je privatna stvar" i "Bi li voljela da tebe to netko pita, a nisi trudna?" samo su neki od komentara Leninih obožavateljica koje su odlučno stale na njenu stranu.

 

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on


Iako se Stephanie ponovo javila i priznala da nije imala namjeru nikoga uvrijediti niti zadirati u privatnost, Lena je odlučila stati na kraj prepirkama svojim iskrenim odgovorom.

Hvala ti. Nisam trudna, ali sam prije izlaska pojela veliku kutiju krekera bez glutena. Smiješno je, ljudi su mi rekli da izgledam trudno ili me pitali jesam li trudna od 15. godine. Odlučila sam prihvatiti kao još jednu oblinu poput guze, grudi ili bokova.

Lena Dunham u javnosti je od prije poznata po svojoj iskrenosti o škakljivim temama, kako u svojoj hvaljenoj seriji "Djevojke“, tako i u privatnom životu. Gorljiva je zagovornica promjene percepcije o nerealnim idealima ljepote, te promicanja zdravih životnih navika.

Mislite li da je nepristojno pitati ženu je li trudna?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju