Arganovo ulje čest je sastojak u proizvodima za kožu i kosu zbog svojih obnavljajućih i regenerativnih svojstava. Njegova moć krije se u spoju sastojaka koji kožu potiču na proizvodnju kolagena, učvršćuju ju, zaglađuju bore i linije te mogu preoblikovati konture lica!

Argan Bio Active kolekcija iz Melvite čini razliku

Melvita, poznati francuski organski brend već je odavno zasjeo na tron u kategoriji proizvoda vrhunske kvalitete koji očigledno čine razliku i vidljivo utječu na poboljšanje kože lica i tijela. Ovogodišnja Argan Bio Active kolekcija stigla nam je u novom, još ekološkijem ruhu!

Proizvodi za njegu lica imaju i ambalažu za ponovno punjenje čija je upotreba višestruka i ne samo da služi za proizvode iz kolekcije nego ju možete koristiti i za druge tretmane poznatim Melvita proizvodima radeći maske, pilinge i drugo.

Rutina za lijepu i čvrstu kožu bez bora

Četiri proizvoda iz kolekcije sve su što vam treba kako biste u kožu unijeli sve potrebno za ten iz snova.

Krema za lifting i učvršćivanje potiče proizvodnju prirodnog kolagena i usporava njegovu razgradnju. Nakon svega 4 tjedna korištenja primijetit ćete poboljšanje stanja kože, vidljivo smanjene bore i ljepše konture lica.

Za rutinu prije spavanja preporučuje se korištenje Noćnog balzama za regeneraciju čije rezultate vidite nakon samo jedne noći. Koža izgleda odmornije i blistavije, a tekstura joj je nježna i profinjena.

Osjetljivo područje oko očiju najbolje je njegovati uz pomoć Kreme za korekciju kože oko očiju koja dan za danom djeluje aktivnim sastojcima i smanjuje umor, konture su izraženije i koža je njegovanija.

PR PR Foto: PR

Ako osjećate da ste jako umorni i fali vam doza svježine, morate isprobati Stručni serum za zaglađivanje i blistavost koji daje trenutne rezultate! Obogaćen fermentiranom AHA kiselinom iz malina, ubrzava obnovu stanica i oplemenjuje teksturu kože. Bore su smanjene za 17 %* nakon 4 tjedna.

Cijela kolekcija pomno je osmišljena kako biste od jutra do večeri imali vrhunsku kvalitetnu rutinu za kožu uz pomoć najboljih organskih sastojaka iz prirode.

Proizvode pronađite na Melvita web shopu, u odabranim trgovinama Müller, Ljekarne Švaljek, Ljepota Zdravlja Beauty Cure, te Eljekarna24.hr. Za više novosti pratite Melvitu na Facebook i Instagram stranicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju