Eva Longoria na Instagramu je objavila fotografiju s kolegicom Elle Fanning, s kojom je slavna Latina još jednom pokazala da ima domar smisao za humor, ali i da je snalažljiva.


Glumice Eva Longoria i Elle Fanning nosile su reviju na modnoj manifestaciji L’Oréal Paris Fashion Show održanoj u Parizu. U pauzama od posla dvije kolegice našle su vremena i za druženje, a snimile su i fotografiju koja je mnoge zabavila.

Naime, 157 centimetara visoka Eva skinula je štikle i obula japanke te stala pored 175 centimetara visoke Elle koja je uz to nosila i potpetice visoke nekih 15-ak centimetara. To je značilo da je 20-godišnja Elle u tom trenutku bila čak 33 centimetara viša od 43-godišnje Eve, ali slavna "kućanica" sjetila se trika kako da tu razliku u centimetrima prikrije. Glumica je stala na željeznu polugu i tako postala čak i viša od Elle.


Pogledaj Elle Fanning, viša sam od tebe
, napisala je Eva Longoria uz fotografiju koja nas je podsjetila na sličan trenutak otprije dvije godine i nevjericu Eve Longorije zbog 31 cm koju su doživjele mnoge žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju