Alexandra Shulman, bivša urednica britanskog izdanja časopisa Vogue poslala je snažnu poruku svim ženama diljem svijeta koje se možda srame pokazati svoje tijelo

Alexandra Shulman ima gotovo 60 godina i ne libi se pokazati svoje tijelo. Upravo zato, nije ni slutila koliku će pozornost i zanimanje izazvati njezina fotografija u bikiniju s godišnjeg odmora koji je provela u Grčkoj.

Moja glavna priprema za ljeto je dobra pedikura kako bi moje noge bile spremne za svježi zrak

Nakon što je fotografiju objavila na Instagramu, uslijedili su komentari na račun njezina izgleda, no Shulman poručuje javnosti - Volim bikini i nikada nisam mislila da je svijetu važno kako izgledam u njemu.

Nisam ni sanjala da će fotografija mene u bikiniju na Instagramu izazvati toliko komplimenata, ali i negativnih komentara. Bikini namjeravam nositi dokle god sam živa, poručila je Shulman.

Shulman je poslala tako snažnu poruku i pozitivnu sliku kako se trebamo osjećati ugodno u svome tijelu. A taj osjećaj zapravo nema gotovo nikakve veze s našim fizičkim izgledom, dodala je Shulman.

Majka troje djece poručila je kako je njezina jedina priprema za ljeto dobra pedikura. Moja glavna priprema za ljeto je dobra pedikura kako bi moje noge bile spremne za svježi zrak, otkrila je Shulman koja je nakon 25 godina odlučila napustiti uredničku poziciju u britanskom izdanja magazina "Vogue".

 

Time for the boat trip

A post shared by Alexandra Shulman (@alexandrashulman) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju