U Deichmannu trenutačno traje sniženje do 50 posto na odabrane modele obuće, a mi smo izdvojili gležnjače i čizmice nosive svaki dan u raznim odjevnim kombinacijama.

Galerija Čizme i gležnjače iz Deichmanna snižene do 50 posto - 10 Čizme i gležnjače iz Deichmanna snižene do 50 posto - 9 Čizme i gležnjače iz Deichmanna snižene do 50 posto - 8 +6 Deichmann, 349 kn (prije sniženja 499 kn)

Klasične i uvijek trendi gležnjače na ravnu ili malo povišenu petu neizostavan su dio ženskog ormarića za obuću. Odličan izbor takvih uvijek trendi modela po povoljnijim cijenama pronašli smo u trgovini Deichmann, gdje na određene artikle vrijedi popust do 50 posto.

U Deichmannu trenutno traje sniženje do 50 posto na odabrane modele obuće, a mi smo izdvojili gležnjače i čizmice nosive svaki dan u raznim odjevnim kombinacijama.



Među sniženim modelima pronašli smo 10 gležnjača i čizmica s atraktivnim detaljima poput metalnih kopči i nitni, varijacije kultne žute čizme, robusnijih modela inspiriranih stilom devedesetih godina, ali i finije modele koji će se sjajno uklopiti u blagdanske odjevne kombinacije.

Ponudu sniženih gležnjača i čizmica iz Deichmanna cjenovnog ranga od 129,50 do 349 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Čizme i gležnjače iz Deichmanna snižene do 50 posto - 2 Deichmann, 244 kn (prije sniženja 349 kn) (Foto: Deichmann)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju