Mango je svoje kupce razveselio predsezonskim sniženjem do 50 posto na kojem se mogu naći odjeća, obuća i modni dodaci. Pažnju su nam odmah privukli odlični modeli torbi raznih veličina čije se snižene cijene kreću od 80 do 170 kuna

Galerija Torbe iz Manga na sniženju do 50 posto Torbe iz Manga na sniženju do 50 posto - 11 Torbe iz Manga na sniženju do 50 posto - 1 +9 Mango, 79,90 kn (prije 129,90 kn) Mango ove sezone nudi odlične klasične modele torba kakvi uvijek dobro dođu u garderobi. Neki od njih sada su na predsezonskom sniženju te su im cijene povoljnije i do 50 posto.

U Mangu traje predsezonsko sniženje na kojem se mogu naći odlični modeli torbi po 50 posto povoljnijim cijenama

Izbor je zaista dobar, od torbica s cvjetnim motivima, u trendi pastelnim tonovima, privlačnoj boji fuksije do jednostavnih crnih torbi glatkih linija i modernog dizajna. Neki modeli torbi dolaze u više boje, a veći izbor istog modela u nekoliko boja olakšava pronalazak torbe baš po vašem ukusu. Nude se manji i veći modeli, a izbor ovisi o preferencijama, potrebama i prigodi.

Želite li svoju garderobu obogatiti torbom koju ćete moći nositi baš svaki dan, ne propustite razgledati našu fotogaleriju s 12 traženih modela torbi iz Manga cjenovnog ranga od 79,90 do 170 kuna.
Torbe iz Manga na sniženju do 50 posto - 13 Mango, 79,90 kn (prije 129,90 kn) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju