U H&M-u traje veliko sniženje na kojem se mogu naći artikli sniženi i do 70 posto. U bogatoj ponudi modnih komada po sniženim cijenama izdvojili smo jakne koje će dobro doći za ovu netipično toplu jesen kada su jutra hladna, a danju nas fino grije sunce.

Galerija Jakne iz H&M-a snižene do 70 posto - 2 Jakne iz H&M-a snižene do 70 posto - 9 Jakne iz H&M-a snižene do 70 posto - 3 +5 H&M, 113 kn (prije 375 kn)  

Slojevito odijevanje spas je u danima kada se jutarnje temperature spuštaju ispod 10 stupnjeva, a dnevne nas više podsjećaju na dolazak proljeća nego na jesen. Važno je za takve dane imati i primjerenu jaknu, odnosno jaknu koja je nešto između lagane proljetne i debele zimske. Za jutarnje niže temperature lako ih možete kombinirati s maramama i šalovima, a po sunčanom danu nositi ih raskopčane.

U bogatoj ponudi modnih komada po sniženim cijenama u H&M-u, izdvojili smo jakne koje će dobro doći za ovu netipično toplu jesen



Kako bismo vam olakšali potragu za jaknom stvorenom za "ćudljivo" vrijeme, zavirili smo na police H&M-a i ondje pronašli osam odličnih modela koji se trenutno mogu kupiti po cijenama sniženima i do 70 posto. Prilika je to koju se itekako isplati iskoristiti, a jakne cjenovnog ranga od 90 do 270 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Jakne iz H&M-a snižene do 70 posto - 4 H&M, 225 kn (prije 450 kn) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju