Počela su ljetna sniženja, a povoljnije cijene mnoge će zaljubljenice u modu iskoristiti za obnavljanje garderobe.

Galerija U ponudi su modeli sandala za svačiji ukus Ponuda sandala na sniženju - 15 Ponuda sandala na sniženju - 11 +12 Jenny Fairy (CCC), snižene sa 183,92 na 156,90 kn

Stavka koja će sigurno imati svoje mjesto na većini lista želja za šoping bit će i ljetne sandale. Neke dame bacit će se u potragu za modelom na visoku potpeticu, dok će druge tragati za modelima s ravnim potplatom u kojima mogu neometano uživati svaki dan.

Bez obzira na model koji će se naći u vašem ormaru, sandale će sigurno biti komad koji ćete iznositi u nadolazećem periodu i koji će se lako uklopiti u ostatak vaše garderobe.

Duge lepršave haljine popularan su izbor u ljetno vrijeme 10 ljetnih haljina na sniženju koje vole žene od XS do XL veličine

I mi smo zavirili u ponudu trgovina te u našoj galeriji izdvojili 15 modela sandala za razne ukuse, i one ravnih potplata i one na visoku potpeticu. Tu su i klasični crni i bež modeli, ali i sandale u odvažnijim bojama. Na vama je samo da odaberete model koji vam se najviše sviđa.

Ponuda sandala na sniženju - 9 Sinsay, snižene s 49,90 na 39,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda sandala na sniženju - 7 Mango, snižene s 349,90 na 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda sandala na sniženju - 14 Stradivarius, snižene s 249,90 na 139,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju