Nakon teaser trailera objavljenog u veljači koji je postao najgledaniji animirani trailer svih vremena, izašao je i prvi službeni trailer za animirani film "Snježno kraljevstvo 2".

 

Nastavak crtića iz 2013. koji je očarao svijet, najgledaniji Disneyjev crtić svih vremena, ove jeseni ponovno će razbuktati "ludilo" zvano "Snježno kraljevstvo". Drugi dio fantastične priče o sestrama Elsi i Anni, snjegoviću Olafu i drugim obožavanim likovima, kako se može zaključiti iz dosad viđenih scena, bit će mračniji od prvog filma, ali jednako, ako ne i više, očaravajući i magičan.

Nakon teaser trailera objavljenog u veljači koji je postao najgledaniji animirani trailer svih vremena, izašao je i prvi službeni trailer za 'Snježno kraljevstvo 2'

U prvom službenom traileru koje je na YouTubeu u nešto više od 24 sata od izlaska pogledan više od 14 milijuna puta, vidimo zapanjujuće scene princeze Else kako trči u mračno uzburkano more, dok se u drugoj sceni simpatično okruglasto biće po imenu Pabbie obraća njoj i njezinoj sestri Anni s riječima:

Prizor iz trailera za crtić \'Snježno kraljevstvo 2\' Dvije minute oduševljenja: Pogledajte prvi trailer za "Snježno kraljevstvo 2"

Pepeljuga Znate li zašto Disneyjeve junakinje uvijek nose haljine plave boje?

Elsa, prošlost nije onakva kakvom se čini. Moraš pronaći istinu. Idi na sjever, preko začaranih zemalja i u nepoznato. Ali budi oprezna. Uvijek smo strahovali da su Elsine moći previše za ovaj svijet. Sada se moramo nadati da su dovoljne.

Anna mu odlučno odgovara:

Neću dopustiti da joj se išta dogodi.

"Snježno kraljevstvo 2" u kina stiže 22. studenog.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju