Sofia Vergara raskošna je ljepotica koja u pripijenim haljinama izgleda zavodljivo i atraktivno, ali jednako je ženstvena i kada odjene obične tajice ili plišanu trenirku



Prva asocijacija na Sofiju Vergaru svakako je njezina bujna kosa i tijelo oblika pješčanog sata. A raskošna Kolumbijka svjesna je svojih aduta i nerijetko ih dodatno naglašava odjećom i prorezima. No ženstvenost Sofije Vergare dolazi do izražaja i kada se odrekne visokih potpetica i glamuroznih toaleta te uskoči u tenisice i tajice.

Na svoje je obline glumica uvijek bila ponosna i nikada nije vježbala, no na pragu 40-tih ipak se počela baviti fizičkom aktivnošću.  

'Svi znaju da se ja nikada nisam bavila sportom. Uvijek sam bila zadovoljna sobom. Kao i svaka žena, mogla bih se žaliti na debela bedra ili na još nešto, no ugodno mi je s mojom formom. Nakon što sam navršila 40 i primijetila da je moje tijelo postalo pomalo neelastično, shvatila sam da mi je vrijeme da se primim posla, i primila sam ga se', izjavila je svojedobno Vergara koja i sa 42 godine svojim isklesanim tijelom mami uzdahe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju