Sofia Vergara vratila se na set serije Griselda, koja se snima u Los Angelesu. Sofia glumi Griseldu Blanco, kolumbijskog narkobosa koja je bila pionir u trgovini drogom iz Kolumbije u Miami. Film je inspiriran Griseldinim životom i zloglasnim narkokartelom.

Za ulogu se Sofia Vergara morala fizički transformirati te na setu, kako se čini, nosi protetski nos, dodatak na bradi i tanje obrve. Na setu serije, koja će se prikazivati na Netflixu, 49-godišnja glumica fino se utoplila u dugačkom smeđem teddy kaputu, uz koji je nosila smeđe čizmice u stilu agsica.

Čizme su ukrašene gumbom, dok iznutra imaju debelo bijelo krzno, koje dobro grije. Takve čizmice među najudobnijim su modelima, a vole ih nositi i najveće ljubiteljice štikli.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Tenisice zbog kojih se lako zaboravi i na najdraži par štikli

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Tako dobre tenisice koje su dostojna zamjena štiklama

Ispod toplog kaputa Sofia je nosila haljinu u stilu osamdesetih godina, u kojima se odvija radnja serije Griselda, koja prati život Griselde Blanco od njezinih skromnih početaka do vođe zloglasnog kartela Medellin 1980-ih godina, kada je rat protiv droge u Miamiju bio na vrhuncu. Bivša trgovkinja drogom ubijena je 2012. u svojem rodnom gradu Medellinu u Kolumbiji kad joj je bilo 69 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju