Kraljica platformi Sofia Vergara za posljednji izlazak sa suprugom Joeom Manganiellom ipak je izabrala drugačiji model štikli, također vrlo upečatljiv.

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara u \'poderanom\' izdanju - 3 Sofia Vergara u neočekivanim natikačama - 8 +2 Sofia Vergara u štiklama platformama

Glumica Sofia Vergara svoje pratitelje na Instagramu redovito izvještava o svojim odjevnim kombinacijama koje bira za izlaske pa je tako podijelila i fotografiju iz svog doma prije nedjeljnog izlaska s mužem.

Prozirne štikle u potpunosti otkrivaju stopalo i maksimalno produžuju noge



Prelijepa Kolumbijka ovaj put izabrala je udobne svjetloplave traperice s rastezljivom trakom na pojasu i na krajevima nogavica koje sežu do iznad gležnjeva. Besprijekornu figuru slavna 46-godišnjakinja dodatno je naglasila bijelom majicom koju je svezala u struku i tako otkrila istesani trbuh. Gore je još nosila pufastu bež jaknu brenda Ganni, a na nogama sandale Alexandera Wanga s tankom potpeticom i od prozirnog materijala na predjelu prstiju.

Ovakve štikle koje u potpunosti otkrivaju stopalo maksimalno produžuju noge, slično kao i štikle u boji kože. Opušteni seksi stajling Sofia je upotpunila malom torbicom brenda Gucci s metalnim lancem.
 


U fotogaleriji se prisjetite modnih izdanja Sofije Vergara u glumici omiljenim platformama. Pogledajte i Sofiju Vergaru u neočekivanim štiklama koje prema stopalu nemaju milosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju