Sofia Vergara trenutačno se nalazi na Havajima sa suprugom Joem Manganiellom, gdje promoviraju njegov novi film po imenu "Bottom of the 9th" u sklopu Maui Film Festivala.

Galerija

Za kretanje po čarobnim otocima kolumbijska glumica bira lepršave midi i maksi haljine. Iako se većinu godine viđa u skinny trapericama, Sofia Vergara ne može zamisliti ljeto bez udobnih modela haljina s cvjetnim uzorkom.

Često nosi brend Reformation iz Los Angelesa koji slavi ženske obline, a odjeću izrađuje od kvalitetnih i prirodnih vlakana u kojima kože lakše diše. U njihovu modelu Emmie od stopostotne viskoze prošetala je i Havajima.

Ljetne haljine s cvjetnim uzorkom iz trgovina 2019. - 2
Haljina Emmie brenda Reformation prodaje se po cijeni od 218 dolara, odnosno oko 1439 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Crna haljina s bijelim cvjetovima ima podstavljeni gornji dio pa ga bez straha mogu nositi dame većih grudi, dok je suknja napravljena u A-kroju koji vizualno proširuje bokove, a smanjuje struk.

Sofia Vergara - 1
Sofia Vergara - 1 (Foto: Profimedia.hr)

Haljinu Emmie slavna je glumica sparila sa špagericama platformama u boji kože koje vizualno produžuju noge, a koje i inače preferira nositi. Izdanje je dopunila predimenzioniranom kožnatom torbom te sunčanim naočalama koje su skrivale njezin pogled od znatiželjnika.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela cvjetnih haljina po uzoru na Sofiju Vergaru.

Pogledajte i:

Od 129 kuna: 10 modela špagerica koje vizualno produžuju noge