Sofia Vergara u videima često reklamira svoju odjevnu kolekciju Sofia Jeans koju i sama nosi, a glumica je sada pokazala i najdražu joj haljinu iz kolekcije.

Pozirajući u svojoj garderobi, Sofia Vergara predstavila je haljinu iz jesenske kolekcije koja je prelijepoj glumici favorit. Riječ je o haljini midi dužine plave boje ukrašenu velikim ružama.

Haljina ima rukave tričetvrt dužine te decentni dekolte, dok je u donjem dijelu lepršava i ima volan. Kako je Sofia opisala, haljina je izrađena od vrlo mekanog materijala i nosiva u svim prilikama. Osim u cvjetnom, ovaj model dolazi i u životinjskom printu. Svoju najdražu haljinu slavna ljepotica uparila je sa žutim štiklama s platformom i debljom potpeticom te vezanjem oko gležnja.

Ja je nosim uz visoke štikle i krupan nakit, ali vi je možete nositi uz bilo koje modne dodatke, primjerice remen. Gornji dio haljine izgleda odlično i na Zoom pozivima, a donji dio odličan je za plesanje, napisala je Sofia Vergara uz video kojeg je objavila na Instagramu.

Sofia Vergara: Traperice za 156 kuna pored kojih se drugi modeli mogu samo sakriti Traperice Rosa iz kolekcije Sofije Vergare, 24,50 dolara (156 kuna) Traperice Rosa iz kolekcije Sofije Vergare, 24,50 dolara (156 kuna) Sofia Vergara +0 Sofia Vergara

Sofia Vergara Za ljepše noge i stražnjicu: Traperice Sofije Vergare koje su najveća konkurencija skinny modelima

Slika nije dostupna Sofia Vergara: "Uniforma" poznate glumice koja se može kopirati za 440 kuna

Ovakva lagana haljina, koja figuru čini još ženstvenijom, bez sumnje je izvrstan izbor za tople kalifornijske jeseni i blage zime, no za naše podneblje bila bi savršen izbor za proljetne mjesece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju