Sofia Vergara u videima često reklamira svoju odjevnu kolekciju Sofia Jeans koju i sama nosi, a glumica je sada pokazala i najdražu joj haljinu iz kolekcije.

Pozirajući u svojoj garderobi, Sofia Vergara predstavila je haljinu iz jesenske kolekcije koja je prelijepoj glumici favorit. Riječ je o haljini midi dužine plave boje ukrašenu velikim ružama.

Haljina ima rukave tričetvrt dužine te decentni dekolte, dok je u donjem dijelu lepršava i ima volan. Kako je Sofia opisala, haljina je izrađena od vrlo mekanog materijala i nosiva u svim prilikama. Osim u cvjetnom, ovaj model dolazi i u životinjskom printu. Svoju najdražu haljinu slavna ljepotica uparila je sa žutim štiklama s platformom i debljom potpeticom te vezanjem oko gležnja.

Ja je nosim uz visoke štikle i krupan nakit, ali vi je možete nositi uz bilo koje modne dodatke, primjerice remen. Gornji dio haljine izgleda odlično i na Zoom pozivima, a donji dio odličan je za plesanje, napisala je Sofia Vergara uz video kojeg je objavila na Instagramu.

Slika nije dostupna Za ljepše noge i stražnjicu: Traperice Sofije Vergare koje su najveća konkurencija skinny modelima

Slika nije dostupna Sofia Vergara: "Uniforma" poznate glumice koja se može kopirati za 440 kuna

Ovakva lagana haljina, koja figuru čini još ženstvenijom, bez sumnje je izvrstan izbor za tople kalifornijske jeseni i blage zime, no za naše podneblje bila bi savršen izbor za proljetne mjesece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju