Sofia Vergara slobodno vrijeme voli provoditi u šopingu, pa je tako posjetila i draguljarnicu na Beverly Hillsu. Tijekom kupovine bila je u muškom društvu, a sa sobom je povela i svog voljenog kućnog ljubimca, psića Bubblesa.

Galerija Sofia Vergara u štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje - 4 Sofia Vergara u štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje - 2 Sofia Vergara u štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje - 5 +1 Sofia Vergara u vrtoglavo visokim štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje

Jedna od najvećih ljubiteljica vrtoglavih štikli u Hollywoodu rijetko kad odmara od visokih potpetica, a omiljenu vrstu obuće nosila je i tijekom odlaska u draguljarnicu na Beverly Hillsu.

Slavna ljepotica odlučila se za ležerniju odjevnu kombinaciju sastavljenu od laganih bež hlača širih nogavica koje sežu do iznad gležnja. Riječ je o modelu hlača idealnom za ljetne vrućine, kao i šareni, lepršavi top s tankim naramenicama koji je glumica nosila gore.

Sofia Vergara u idealnoj ljetnoj kombinaciji - 6 Divna haljina bez koje ni Sofia Vergara ne može zamisliti ljeto

Sofia Vergara Sofia Vergara: Proslava 50. rođendana u haljini koja ne može proći neprimijećeno

Posebnu pažnju privukle su Sofijine cipele, točnije bijele natikače s prozirnim dijelom koji drži stopalo. Natikače imaju platformu i izrazito visoku tanku potpeticu, baš u stilu kakav Sofia Vergara obožava. Takve štikle s "fijuuu" potpeticom uvijek izazivaju čuđenje jer hodati u njima nije nimalo jednostavno, no Sofia je to izvježbala do savršenstva.

Stajling za odlazak u kupovinu dodatno je podignula s krupnim visećim naušnicama i zgodnom žutom torbom.

Sofia Vergara u štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje - 3 Sofia Vergara u vrtoglavo visokim štiklama koje uvijek izazivaju čuđenje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju