Kolumbijska glumica Sofia Vergara proslavila je 50. rođendan. U losanđeleskom restoranu Lavo okupila je svoju obitelj i prijatelje te u njihovu društvu veselo obilježila ulazak u novo desetljeće života. Očekivano, slavna ljepotica za ovu je prigodu odabrala i posebnu slavljeničku odjevnu kombinaciju.

Galerija Sofia Vergara nakon proslave svog 50. rođendana Sofia Vergara Sofia Vergara +1 Sofia Vergara

Sofia nije ljubiteljica predimenzioniranih odjevnih komada i preferira odjeću koja dodatno naglašava njezinu figuru pješčanog sata pa je tako i za ovu večeru odjenula usku haljinu.

Sofia Vergara nakon proslave svog 50. rođendana Sofia Vergara nakon proslave svog 50. rođendana (Foto: Profimedia)

Model midi kroja s otvorenim leđima kombinirala je s nezaobilaznim sandalama s visokom potpeticom i platformom. Ne zovu je bez razloga kraljicom neboderki tj. modela obuće s platformom - s obzirom na to da ih nosi u većini prigoda, tu titulu je itekako zaslužila.

Sandale s vrtoglavom potpeticom u potpunosti je zasjenila njezina haljina. Naravno, zahvaljujući boji. I dok je krojem zapravo vrlo jednostavna bez ikakvih dodataka ili ukrasa, zbog boje je haljina postala dominantan modni adut.

Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Žuta je poznata kao boja sreće, optimizma, topline i nade. U trenucima kada se želite osjećati bolje, odaberite žute odjevne komade koji će vam instantno popraviti raspoloženje. Umjesto blijedih i svijetlih nijansi, modni znalci za ovu sezonu preporučuju one najefektnije poput takozvane kanarinac žute i ostale jarke nijanse.

Osim haljine u jarkoj nijansi žute, Sofia je nosila i torbicu modne kuće Chanel u jednako upečatljivoj nijansi ove posebne boje.

Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju