Glumica Sofia Vergara objavila je na Instagramu dvije fotografije nastale devedesetih godina na kojima pozira sa sinom Manolom. 'Manolo je mrzio kako je odjeven', duhovito je napisala Sofia uz fotografiju na kojoj dječak izgleda kao da mu nije baš drago što se mora slikati.

Galerija Sofia Vergara sa sinom Manolom devedesetih godina Sofia Vergara sa sinom Manolom kojem je danas 26 godina - 5 Sofia Vergara sa sinom Manolom kojem je danas 26 godina - 2 +2 Sofia Vergara sa sinom Manolom kojem je danas 26 godina  

Svi mi u obiteljskom albumu imamo barem jednu fotografiju iz djetinjstva zbog koje osjećamo lagani neugodnjak, fotografiju na kojoj radimo neke smiješne grimase, na kojoj se vidi da se nismo željeli fotografirati, ali nas je mama natjerala.

Glumica Sofia Vergara objavila je na Instagramu dvije fotografije nastale devedesetih godina na kojima pozira sa sinom Manolom



Jedna takvu fotografiju na svom Instagramu objavila je glumica Sofia Vergara na kojoj se nalazi i njen sin Manolo, nastalu devedesetih godina. Dok Sofia spremno pozira pred fotoobjektivom odjevena u atraktivnu crnu haljinu, malom Manolu čini se i nije baš najugodnije u naručju majke kojoj je uputio pogled negodovanja.

Manolo je mrzio kako je odjeven
, napisala je Sofia Vergara uz fotografiju, a možda je upravo to bio razlog zbog kojeg se dječak nije želio slikati. Na drugoj zajedničkoj fotografiji Manolo se ipak čini bolje raspoloženim za fotografiranje, a slatki dječak odjeven je u crnu dolčevitu dok pozira uz svoju predivnu majku.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju