Glumica Sofia Vergara zauzeta je snimanjima talent showa "America's Got Talent", u kojem sudjeluje kao članica žirija, a prilikom dolaska na set neprimijećene ne prolaze njezine modne kombinacije.

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji - 2 +3 Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji

Zvijezda serije "Moderna obitelj" tako je oduševila svojim najnovijim izdanjem stvorenim za proljeće. Pred studio u Pasadeni stigla je u dugom kaki baloneru s pojasom za isticanje struka, koji već godinama drži visoku poziciju na listi omiljenih proljetnih komada.

Ispod balonera nosila je još jedan nepogrešivi proljetni komad, haljinu ukrašenu cvjetnim uzorkom, koji u proljetnim mjesecima nema konkurenciju. Midi haljina nastala je u sklopu glumičine suradnje s američkim trgovačkim lancem Walmart.

Haljina je nastala kao dio glumičine suradnje s Walmartom Haljina je nastala kao dio glumičine suradnje s Walmartom (Foto: walmart.com)

Radi se o haljini bez rukava s romantičnim volanima na naramenicama i na predjelu ispod grudi. Maksi haljina ima i čipkaste detalje i veliki volan na donjem rubu. Osnovna boja haljine je crna, a krase je cvjetovi na kojima prevladava nježna ružičasta boja. Cijena haljine, koju krase i omiljeni džepovi, je 34 dolara, odnosno 31,18 eura.

Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji - 6 Glumica je nosila torbu marke Dior i bež sandale modne kuće Gianvito Rossi (Foto: Profimedia)

Glumica je haljinu uparila s bež sandalama od brušene kože s platformom i blok-petom modne kuće Gianvito Rossi, dok je u ruci nosila popularnu ceker-torbu Dior Book Tote u bež boji.

Sofia Vergara: Baršunaste cipele koje mogu biti baš veliki izazov za hodanje Sofia Vergara u baloneri u platformama - 2 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 4 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 3 +1 Sofia Vergara u baloneri u platformama - 1

Nezaobilazan modni dodatak za sunčani dan u Kaliforniji bile su sunčane naočale.

Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji Sofia Vergara u savršenoj proljetnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju