Sofia Vergara s kolegama iz showa America's Got Talent, u kojem je slavna glumica jedna od sutkinja, otišla je na večeru u restoran na Beverly Hillsu. Bila je to prilika da se malo opuste od cjelodnevnih snimanja jedne od najgledanijih emisija u SAD-u.

Galerija Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama - 3 Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama - 6 Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama - 1 +2 Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama

Za večeru u restoranu E-Baldi na kojoj je društvo provelo četiri sata, Sofia Vergara odjenula je atraktivan stajling koji je naglasio putenu figuru 49-godišnje ljepotice. Nosila je hlače od materijala nalik brokatu bogato ukrašene svjetlucavim zlatnim uzorkom na crnoj podlozi.

Uz hlače cigaret-kroja dužine do iznad gležnja Sofia je nosila polu-proziran top crni korzet-kroja ukrašen detaljima nalik čipki. Top ima patentni zatvarač na sredini i košarice "pojačane" s bijelim jastučićima.

Sofia Vergara: Uska suknja i mini top koje latino diva bolje nosi i od manekenki Sofia Vergara uvijek privlači poglede svojim izdanjima Sofia Vergara u kombinaciji Alexa Perryja Crop-top Alexa Perryja, 4938 kn +2 Crop-top Alexa Perryja, 4938 kn

Sofia Vergara Nosite li ih? Sofia Vergara u takozvanim ružnim tenisicama koje mnogi obožavaju

Velika ljubiteljice ženstvenih i atraktivnih odjevnih kombinacija koje ističu ženske atribute i ovoga puta nosila je omiljeni model obuće, platforme, no ne znamo jesmo li prelijepu Latinu ikada vidjeli u tanjim potpeticama. Odabrala je crne sandale s platformom i remenčićem oko gležnja, dok je potpetica izuzetno visoka i vrlo tanka. Nema sumnje da u takvim štiklama hodati znaju samo najvještije dame.

Sofia Vergara u najtanjim i ultra visokim potpeticama - 5 Sofia Vergara na večeri u restoranu E-Baldi na Beverly Hillsu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju