Sofia Vergara jedna je od najvećih slavnih ljubiteljica platformi, ali za posljednji odlazak u restoran sa suprugom Joeom Manganiellom ipak je izabrala potpuno drugačiji model cipela s visokom potpeticom.

Galerija Sofia Vergara (napokon) u običnim štiklama - 2 Sofia Vergara (napokon) u običnim štiklama - 3 Sofia Vergara (napokon) u običnim štiklama - 4 +7 Štikle talijanskog brenda Alevi, model Irina, 5518 kn  

Sofia Vergara skinula je omiljene platforme i za ručak u restoranu Il Pastaio na Beverly Hills obula elegantne štikle s tankim đonom. Prelijepa glumica izabrala je model sandala Irina luksuznog talijanskog brenda Alevi s tankom potpeticom visokom 11 centimetara.

Ženstvene crne štikle slavna 46-godišnjakinja kombinirala je uz odlične hlače šireg kroja i egzotičnog uzorka brenda For Restless Sleepers, koje djeluju kao vrlo udobne i lagane te uz komotniji crni top s prozirnim detaljem na predjelu dekoltea brenda IRO.

Sofia Vergara Sofia Vergara: "Uporne" tenisice koje se vješto odupiru svim kritikama

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Jedina situacija u kojoj kraljica štikli ne nosi visoke potpetice

Stajling za odlazak na ručak sa suprugom Sofia je upotpunila s crnom torbicom, velikim sunčanim naočalama i krupnijim prstenjem.

Sofia Vergara (napokon) u običnim štiklama - 3 Sofia Vergara u elegantnim štiklama brenda Alevi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju