Ne znamo postoji li trenutno nagrada za najveću poklonicu cipela s vrtoglavim potpeticama, ali kada je netko napokon odluči dodijeliti, svakako bi trebala otići u ruke Sofije Vergare.

Galerija Sofia Vergara Sofia u tenisicama brenda Nike s unutarnjom platformom Lijepa Kolumbijka u ležernom izdanju +3 Sofia Vergara

Njezina kolekcija "neboderki" s masivnim platformama i potpeticama od čak 15 centimetara i(li) više uistinu je pozamašna, ali postoji jedan model obuće s kojim će povremeno rado zamijeniti svoje štikle.

U pitanju su tenisice s takozvanom unutarnjom platformom koju mnogi od milja nazivaju "skrivenom potpeticom". S obzirom na taj specifičan dodatak koji ljubiteljicama štikli daje mogućnost da figuri osiguraju dodatne centimetre čak i kada nose tenisice, ne iznenađuje da su upravo takvi modeli najviše zastupljeni u Sofijinu ormaru.

Sofia u tenisicama brenda Nike s unutarnjom platformom Sofia u tenisicama brenda Nike s unutarnjom platformom (Foto: Profimedia)

Ovaj put viđena je u sivom modelu brenda Nike koji je kombinirala s poderanim trapericama ravnog kroja, jednostavnom sivom majicom i torbom modne kuće Chanel u istoj boji.

Nosite li tenisice s unutarnjom platformom?

glasova:

Iako su ih modni kritičari odavno otpisali baš kao i svu obuću s platformom, ove "uporne" tenisice i dalje su omiljen dodatak ležernih kombinacija mnogih dama pa nema sumnje da ćemo ih opet viđati i u hrvatskim street style kombinacijama u nadolazećim sezonama.

U galeriji pogledajte kakve još modele tenisica sa skrivenom potpeticom nosi Sofia Vergara.

Lijepa Kolumbijka u ležernom izdanju Lijepa Kolumbijka u ležernom izdanju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju