Sofia Vergara uvijek je mamac za poglede, a pogotovo kada nosi svoju omiljenu uniformu – atraktivni top uz skinny traperice i vrtoglave potpetice koje vizualno produžuju cijelu figuru

Galerija +0 Sofia Vergara
Sofia Vergara
u društvu supruga pojavila se na službenom doručku hokejaškog tima Pittsburgh Penguinsa, gdje je imala priliku fotografirati se uz prestižni Stanley Cup koji je ova momčad osvojila pet puta u karijeri.

Za ovu prigodu odjenula je crveni top s efektom korzeta koji je istakao vitki struk kolumbijske glumice. Top je imao dodatni volan koji je idealan za kamuflažu eventualnih nesavršenosti na predjelu struka te se zato nameće kao odličan saveznik ženama.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Zvijezda serije "Moderna obitelj" kombinirala je ovaj atraktivni top uz svjetloplave skinny traperice te vrtoglave štikle u boji kože koje su dodatno produljile njezinu figuru.

Sofia Vergara ljubiteljica je odjevnih kombinacija koje ističu njezinu figuru u obliku pješčanog sata i u dnevnim situacijama i na crvenom tepihu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od njezinih najboljih večernjih izdanja koja su naglašavala njezinu ženstvenu siluetu.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju