Hlače predimenzioniranih nogavica najbolje je spariti s pripijenim topom, bluzom i/ili sakoom. Dobro to zna i Sofia Vergara, koja je privlačila pozornost u izdanju zaokruženom upravo tim odjevnim komadom.

Galerija Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 3 Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 1 Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 2 +4 Crne hlače širokih nogavica sjajno su se uklopile uz korzet Laure Basci

Sofia Vergara uvijek privlači pozornost svojim modnim izborima. Tako je bilo i na crvenom tepihu uoči premijere 19. sezone showa America's Got Talent u Pasadena Civic Auditoriumu u Kaliforniji.

Sofia Vergara poglede je privlačila u vrlo jednostavnom, ali efektnom izdanju u crnoj boji. Nosila je unikatni korzet koji je Laura Basci dizajnirala samo za nju. Riječ je o modelu s okomitim prugama napravljenom od prozirnog materijala i tkanine sa životinjskom uzorkom.

Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 2 Hlače predimenzioniranih nogavica izgledaju poput suknje (Foto: Profimedia)

Korzet je istaknuo ženstvenu figuru kolumbijske glumice i članice žirija na showu America's Got Talent, a koji se lijepo uklopio uz hlače predimenzioniranih nogavica.

Crne hlače širokih nogavica sjajan su izbor za svečanije prilike, a pogotovo ako odaberete model napravljen od lepršavog materijala. U njima dame izgledaju dotjerano – zbog voluminoznosti samih nogavica hlače izgledaju poput suknje te su iznimno ugodne za nošenje.

Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 4 Crne hlače širokih nogavica sjajno su se uklopile uz korzet Laure Basci (Foto: Profimedia)

Duge nogavice hlača prekrile su Sofijin izbor obuće za crveni tepih, no bila je riječ o cipelama povišenih potpetica s platformom. Izdanje je zaokružila s nekoliko chunky modela nakita, a na crvenom tepihu pozirala je i sa sunčanim naočalama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela hlača po uzoru na Sofiju Vergaru.

Sinsay hlače, 14,99 eura Sinsay hlače, 14,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Štikle s vrtoglavim potpeticama u kojima Sofia Vergara hoda poput prave maherice Sofia Vergara Sofia Vergara u Alevi Milano štiklama Sofia Vergara u traper kompletu iz Zimmermanna +1 Zimmermann suknja, 795 eura, Zimmermann košulja 550 eura

Sofia Vergara: Udobnim trapericama koje će vladati i ove jeseni štikle od 12 cm sjajan su par Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 6 Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 2 Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 1 +10 Sofia Vergara nosi cargo traperice s džepovima sa strane brenda Denim Forum

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju