Glumica Sofia Vegara i njezin suprug, glumac Joe Manganiello, zajedno su stigli na premijeru nove sezone serije "Mythic Quest" u Hollywoodu.

Galerija Sofia Vergara - 5 Joe Manganiello i Sofia Vergara Joe Manganiello i Sofia Vergara +1 Glumica je nosila svjetlucave sandale s platformom i visokom potpeticom

Zvijezda serije "Moderna obitelj" na premijeru je stigla u kombinaciji koja prati liniju tijela i voli ženske obline.

Nosila je crni korzet napravljen od prozirnog materijala, koji je uparila sa suknjom olovka-kroja sa zebrastim uzorkom. Ovaj životinjski uzorak možda nije popularan kao leopardov ili zmijski, ali ima sve više obožavateljica, pa ga sve češće viđamo i na hrvatskim ulicama.

Glumica je nosila svjetlucave sandale s platformom i visokom potpeticom Glumica je nosila svjetlucave sandale s platformom i visokom potpeticom (Foto: Profimedia)

Glumica je izdanje upotpunila srebrnim štiklama s platformom i visokom potpeticom koje su ukrašene svjetlucavim kristalićima.

Sofia Vergara - 1 Kombinaciju je upotpunila srebrnom torbicom modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Uz cipele se savršeno uklopila svjetlucava srebrna torbica modne kuće Valentino.

Sofia Vergara: Je li ova kombinacija stvarno bila neprimjerena za krštenje? Sofia Vergara odabrala je kombinaciju s konjskim uzorkom za krštenje Sofia Vergara u kombinaciji Johanne Ortiz Sofia Vergara na krštenju u kombinaciji Johanne Ortiz +3 Sofia Vergara

Joe Manganiello, koji je s glumicom u braku od 2015. godine, odjenuo je klasično tamnoplavo odijelo, koje je upario s crnom košuljom i crnim cipelama. On ima gostujuću ulogu u spomenutoj seriji, koja prati rad izmišljene tvrtke za videoigre i njezinih radnika koji proizvode poznatu igru "Mythic Quest".

Joe Manganiello i Sofia Vergara Joe Manganiello i Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju