Tamara Ecclestone-Rutland uživa u majčinstvu i strpljivo asistira svojoj kćeri u poduzimanju prvih koraka, netom prije proslave prvoga rođendana. Vrijeme trenutno provode u europskom centru mode – Milanu, gdje su se počastile i pravim ženskim šopingom


Tamara Ecclestone
sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sophijom, trenutno provodi vrijeme u Milanu. Mala Sophia nestrpljiva je u želji da samostalno počne hodati, pa koristi svaku priliku i mjesto za trening.

Krajem prošlog mjeseca slučajno je postala 'zvijezda' modne piste na reviji Juliena MacDonalda za jesen / zimu 2015. u sklopu londonskog Tjedna mode, kada je zalutala pod svijetlo reflektora.

Sophia Ecclestone 17. ožujka proslavit će prvi rođendan.

Fotografi koji slijede lijepu Tamaru u stopu, snimili su je kako sa smiješkom na licu i velikim strpljenjem asistira svojoj kćerkici u svladavanju ovog zadatka i na ulicama Milana.

Zgodna mama bila je odjevena u casual modnu kombinaciju sastavljenu od hit modela crnih skinny traperica i šik gležnjača koje je kombinirala uz kariranu košulju i kožnatu jaknu.

Sophia Ecclestone plijenila je pažnju u preslatkoj bundici od lažnog krzna, mekanih hlača od samta i majice odgovarajuće boje.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako se slavna mama i kći zabavljaju u europskoj prijestolnici mode.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju