Posjetite li Španjolsku, a pritom ste i zaljubljenica u modu, u nekom trenutku, vrlo brzo, shvatit ćete da su ulice španjolskih gradova pravi izvor modne inspiracije.

Galerija Španjolke vole boje Kraljica Letizia obožava špagerice Duge suknje obožavaju žene diljem svijeta +5 Članice španjolske kraljevske obitelji obožavaju nositi haljine u bojama

Ljudi se ne boje eksperimentirati, igrati, spajati nespojivo... S druge strane sve izgleda tako jednostavno i udobno.

Nakon šetnje španjolskih ulicama, definitivno ćete se zaljubiti u modni stil Španjolki, ali ne trebate putovati sve do Španjolske kako biste od njih crpili modnu inspiraciju. Mi smo u nastavku izdvojili pet divnih trendova sa španjolskih ulica koje je jednostavno slijediti, ako to želite, a koji su stvoreni za topliji dio godine pred nama.

Boje

Za početak tu su boje. Ako želite svom ormaru udahnuti novi život, inspiran španjolskim ulicama, pored neutralnih tonova, birajte komade u raznim bojama koje su kao stvorene za proljetne i ljetne mjesece.

Špagerice s platformom

Među najvećim obožavateljicama špagerica s platformom je španjolska kraljica Letizia.

Kraljica Letizia obožava špagerice Kraljica Letizia obožava špagerice (Foto: Profimedia)

Gotovo da nema prigode u kojima ih nije nosila, a isto vrijedi i za druge Španjolke. Špagerice s platformom nose se u dnevnim i večernjim prigodama, u paru s trapericama, suknjama, haljinama....

Špagerice Bershka, 35,99 eura Špagerice Bershka, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Duge suknje

Duge suknje i proljeće/ljeto idu ruku pod ruku.

Duge suknje obožavaju žene diljem svijeta Duge suknje obožavaju žene diljem svijeta (Foto: Shutterstock)

Ove lepršave divotice nosive su u raznim kombinacijama, a osim na španjolskim, čest su prizor i na našim ulicama.

Suknja Massimo Dutti, 125 eura Suknja Massimo Dutti, 125 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lepršave haljine

Lepršave haljine u divnim bojama nalaze se u ormaru svake španjolske zaljubljenice u modu.

Članice španjolske kraljevske obitelji obožavaju nositi haljine u bojama Članice španjolske kraljevske obitelji obožavaju nositi haljine u bojama (Foto: Profimedia)

One su uostalom savršen odabir za topliji dio godine, a kombinacija s već spomenutim špagericama pun je pogodak za razne prigode.

Haljina Mango, 49,99 eura Haljina Mango, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nakit/ukrasi u bojama

I na kraju, opet boje, samo ovaj put na nakitu i modnim dodacima.

Šareni nakin je uvijek dobra ideja Šareni nakin je uvijek dobra ideja (Foto: Shutterstock) Španjolke znaju da će primjerice naušnice u upečatljivoj boji svaku kombinaciju podignuti na višu razinu, a tu su onda i kopče za kosu, cvjetni broševi... dodaci zbog kojih svaka kombinacija dobije neku novu dimenziju koja je čini posebnom.

Naušnice Zara, 12,95 eura Naušnice Zara, 12,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Špica se crveni: Kako Zagrepčanke kombiniraju najpopularniju boju u 2024. godini? Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 1 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 2 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 3 +16 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 4

Tajna vrhunskog stila: Osam modnih komada koje svaka Talijanka ima u svom ormaru Žena u narančastom outfitu i s torbom sa zebrastim uzorkom Talijanke vole nositi kapute koji se ističu Umjesto da se ograničite na samo jedan komad upečatljivog nakita, probajte nositi više njih odjednom +5 Na ulicama talijanskih gradova mogu se vidjeti dame svih dobi u kratkim haljinama i suknjama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju